Euro 2008 Austria Switzerland!

Czy Polska wyjdzie z grupy podczas Euro 2008 ?

Tak
4
40%
Nie
6
60%
Razem głosów : 10

02 Cze 2008, 18:42

To już za 4 dni :D Już nie mogę się doczekac. A Wy :?:

W niedziele 8 czerwca Polska zagra najważniejszy myślę mecz w naszej grupie z Niemcami :!:
Biało-czerwoni jeszcze nigdy w historii nie wygrali z sąsiadami zza Odry.
Może teraz się uda bądżmy dobrej myśli i dopingujmy naszych :!:

WYWIEŚCIE FLAGI WSPOMÓŻCIE NASZYCH !! !!

więcej info :
http://www.euro2008.pl/

:D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

03 Cze 2008, 16:03

Serce podpowiada, że tak - wyjdziemy z grupy. Rozum, że niekoniecznie.

Mam nadzieję, że pod wodzą doświadczonego trenera, który prowadził za granicą inne drużyny niż greckie, Polacy wyjdą z grupy. Więcej nie trzeba, bo to i tak będzie bardzo dużo.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

03 Cze 2008, 16:32

Najważniejsze to dobrze zacząc. Potem to jakoś już powinno iśc.

Pamiętajcie w niedziele godz 2o:45 w tv polsat mecz Polska - Niemcy

A propo obejrzyjcie http://szymon.plejada.pl/25,2048,1,odc1 ... wideo.html :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

03 Cze 2008, 20:13

Trzymam kciuki :D będzie dobrze :)
Zobaczymy na co stać "Naszych"
Pozdrawiam
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

05 Cze 2008, 20:23

Pewnie będzie tak jak zawsze. Mecz inauguracyjny, potem mecz o wszystko a ostatni będzie meczem o honor :) Nie pamiętam dokładnie, ale z Niemcami graliśmy jakoś dajmy na to 70 razy. Z tego 4 zremisowaliśmy, 1 wygraliśmy a resztę przegraliśmy (remis i wygrana to są pewne dane, co do ilości przegranych nie pamiętam po prostu)
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

06 Cze 2008, 00:13

a ja jestem pełen wiary i nadziei w to ze skopiemy Szkopom DUPY !! a potem z Austriakami wygramy i mecz rozluźniający z Chorwatami. I Dalej Przejdziemy my oraz Chorwaci ...

Pozdro 8) :lol:
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Silnik F20C - Honda
    Honda słynie z bardzo dobrych silników oraz słynnego systemu zmiennych faz rozrządu VTEC. Jednym z najciekawszych motorów stworzonych przez japońskiego producenta jest ten zastosowany w Hondzie S2000. Wykonana ...

08 Cze 2008, 23:00

:cry: No niestety przegraliśmy 2:0 nie mam słów
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

08 Cze 2008, 23:38

Gratulacje!!! Skopaliście SZKOPOM dupy!!! Powtórzyliście Grunwald!!!
Niemcy mówili "powtórzymy Dortmund", Polacy "Powtórzymy grunwald". Od razu bardziej wiarygodna była dla mnie wersja Niemców. A teraz mi sie wydzierają pod oknem i strzelają :) . Pozdro i więcej napinki na Niemców przecież to szkopy i w ogóle :) . Jednak nie przeszkodziło im to w skopaniu dup polakaiom...
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
SuperFly
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: brać hajs?

09 Cze 2008, 02:39

Prawie od początku mówiłem, że będzie 2:0 dla Niemców. Teraz chłopaki i oczywiście kobiety przyznajcie się, kto z Was tak na prawdę wierzył w wygraną Polaków ??
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

09 Cze 2008, 11:09

Ja nie wierzyłam w wygraną Polaków.
Jednak musicie przyznać, że żaden rodowity Niemiec nie wbił nam bramki, bo przecież zrobił to Polak grający jedynie w ich drużynie. Gdyby on grał dla nas, to te dwie bramki byłyby nasze - no ale to jest tylko takie gdybanie. Trudno, stało się, a z Niemcami szybko nie wygramy i trzeba się z tym pogodzić.
Jedynym pocieszeniem, przynajmniej dla mnie jest fakt, że właśnie wczoraj Robert Kubica stanął na podium i to na najwyższym stopniu. Gratulacje dla niego.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

09 Cze 2008, 15:18

Jednak musicie przyznać, że żaden rodowity Niemiec nie wbił nam bramki, bo przecież zrobił to Polak grający jedynie w ich drużynie. Gdyby on grał dla nas, to te dwie bramki byłyby nasze

Tylko gdyby ten polak był w Polsce na pewno nie byłby takim piłkarzem... Więc Polska nie miałaby tych dwóch bramek :) .
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
SuperFly
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: brać hajs?

09 Cze 2008, 16:28

Zamiast bardziej skupic sie na defensywie i utrzymac remis 0:0 to oni za wszelką cene chcieli bramek. Tak chociaż1 punkt by mieli :?
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

09 Cze 2008, 16:33

SuperFly napisał(a):
Jednak musicie przyznać, że żaden rodowity Niemiec nie wbił nam bramki, bo przecież zrobił to Polak grający jedynie w ich drużynie. Gdyby on grał dla nas, to te dwie bramki byłyby nasze

Tylko gdyby ten polak był w Polsce na pewno nie byłby takim piłkarzem... Więc Polska nie miałaby tych dwóch bramek :) .

No i teraz takie gadanie będzie. A gdyby jakaś Polka (nie wiem jak jego mama się nazywa) nie urodziła tego chłopaka, to Niemcy także nie mieliby tych dwóch bramek.
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

10 Cze 2008, 11:37

Wczoraj został rozegrany piękny mecz w grupie śmierci Holandia 3 : 0 Włochy super mecz :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

11 Cze 2008, 00:57

Bryann napisał(a):Prawie od początku mówiłem, że będzie 2:0 dla Niemców. Teraz chłopaki i oczywiście kobiety przyznajcie się, kto z Was tak na prawdę wierzył w wygraną Polaków ??

ja wierzyłem pełnym sercem chodź po meczu bolało ale dalej jestem dobrej mysli ze pokonamy Austrię oraz Chorwację.

Holandia pokazała jak sie gra football w stylu " Joga Bonito" a dziś to samo pokazali Hiszpanie pokonując Rosję 4:1.

Od dziś druga kolejka spotkań, szykują sie bardzo ciekawe mecze ...
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige