F.H.U.AUTO-MARIUSZ. SKUP-SPRZEDAŻ-ZAMIANA- RATY-UBEZPIECZENI

13 Lut 2013, 09:44

Ostrzegam szanownych forumowiczów przed zakupami w komisie F.H.U.AUTO-MARIUSZ. SKUP-SPRZEDAŻ-ZAMIANA- RATY-UBEZPIECZENIA...w Płocku. Tak nieuczciwego sprzedawcy nie spotkałem jeszcze w swoim życiu. Zakupiłem u nich Quada Suzuki kingquad. Oferowany jako wolny od wad z prawem do rejestracji. Miał byc w super stanie 2800 km przejechane ,2009 rok. Po prostu wsiadac i jechac. Jestem ufnym człowiekiem i zawierzyłem im bo przecież nie była to anonimowa osoba tylko komis oferując wiele pojazdów. Przywieźli mi to "cudo". Pierwszy raz kupowałem Quada więc nie byłem w stanie sprawdzic dokładnie jego stanu. Wcisnęli mi pojazd.(przyjechali późno w nocy więc nie mogłem go sprawdzic u mechaników). Dopiero dzisiaj....i niestety to co usłyszałem przeszło moje najgorsze oczekiwania. Słabe ładowanie, przegub do wymiany, prawdopodobnie alternator do roboty ,ogólnie pojazd krótko ale bardzo intensywnie użytkowany po prostu zajechany. Najgorsze ,że nie mogę go zarejestrowac bo nie ma świadectwa homologacji. Telefonów nie odbierają. Zrobili na mnie wał życia. Gratuluję cwaniaczkom. Mam nauczkę do końca życia. Jeszcze raz ostrzegam , jeśli resztę ofert mają podobną to radzę omijac ich szerokim łukiem. Szkoda nerwów i pieniędzy
uszeczek
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 02 1994
Auto: mercedes