Witam wszystkich oto firma przez którą miały przejść transport z hiszpani z samochodem
http://www.lds-transport.eu/index.php?page=esterms#7po opłaceniu za auto do właściciela nagle kontaktuje się niby gość z tej firmy i twierdzi iż należy się dodatkowa opłata w wysokości wartości za auto która będzie zwrócona w dniu dostarczenia samochodu do Polski
używali takich e-mail
[email widoczny po zalogowaniu][email widoczny po zalogowaniu]uważajcie to kant przesłano nawet skan paszportu na nazwisko WERNER HALL
>>>>>pierwsza poczta
Witam,
Dziekujemy za zainteresowanie moim samochodzie.
Samochód jest w idealnym stanie, bez zadnych problemów i wad i nigdy nie byl zaangazowany w wypadku, samochód jest idealny czyste.
Samochód ma prawdziwych kilometrów i wszystkie uslugi zostaly wykonane w czasie na reprezentatywnej sprzedawcy.
Samochód posiada ksiazke serwisowa z wszystkich uslug i zmiana zostala wprowadzona.
Samochód ma polskich papierów bo kupilem go z Polski, ale teraz zostaly przeniesione z mojej pracy w Hiszpanii i nie moge go uzywac juz w Hiszpanii, poniewaz jestem zmuszony zarejestrowana w Hiszpanii i kosztowal mnie zbyt duzo pieniedzy i za to powód i sprzedac go z powrotem w Polsce, bo maja polihs papiery.
Samochód jest w Hiszpanii, Jaen, bo nie mozna go uzywac dluzej samochód znajduje sie w depozycie w firmie spedycyjnej gotowe do wyslania do kupujacego, a jesli sa zainteresowani, aby kupic to mi odpowiedziec i wyjasnie Ci, jak mozemy dokonac transakcji w sposób bezpieczny dla Ciebie i dla mnie.
Dziekuje i czekac na swoja odpowiedz!
>>>>2
Dziękuję za odpowiedź i za zainteresowanych do zakupu mojego samochodu.
Przed dać wszystkie szczegóły Chcę potwierdzić jeszcze raz, że jest to samochód z polską polskich gazetach i w cenie sprzedaży jest wliczone podatki przesyłki na adres domowy.
Jak dobrze i chcę ci powiedzieć, że nie będzie płacić więcej podatków lub cła podatki, ponieważ jest to polski samochód z polskimi papierami.
W tej chwili samochód jest w depozycie firmy przewozowej z wszystkich dokumentów gotowych do wysłania do kupującego.
W celu dokonania transakcji w sposób bezpieczny dla twoich pieniędzy i do mojego samochodu to są kroki dla transakcji:
Musisz wysłać mi swoje pełne dane (imię, nazwisko, adres, miasto, województwo, kod pocztowy, kraj, numer telefonu oraz kopia dowodu osobistego lub prawo jazdy lub paszport, aby potwierdzić tożsamość, ponieważ bez tej firmy na nie rozpocznie transakcję )
i po, że ja skontaktować się z firmą i dać im swoje dane, aby rozpocząć transakcję.
Gdy samochód będzie na nazwy w firmie spedycyjnej będą kontakt i zatwierdź i wysłać dane wysyłki i dokumentów oraz ich dane konta bankowego do złożenia im pieniądze.
Oraz firma wyśle ich strony internetowej i numer przesyłki i można sprawdzić cały czas on-line stan dostawy.
Po uzyskaniu tych informacji trzeba będzie wpłacić pieniądze do firmy przewozowej bezpiecznego konta bankowego.
Po wpłacić pieniądze na rachunek bankowy spółki potwierdzenie płatności w firmie transportowej i zaczną dostawę na adres domowy, w około 2-3 dni Będą dostawy samochodu na adres domowy.
Po otrzymasz samochód będziesz mieć 72 godzin, aby przetestować i sprawdzić samochód i zobaczyć, że wszystko jest w porządku.
Po przetestowaniu samochód i wszystko jest w porządku, a następnie potwierdzić do firmy i oni umowę na sprzedaż z tobą pod moim beause nazwy mają prawny papier ode mnie do podpisania umowy z kupującym pod moim nazwiskiem.
Oraz po przetestowaniu samochód i znaleźć jakieś problemy to możesz anulować transakcję i firma będzie płacić pełną pieniędzy i wysłać samochód z powrotem do mnie.
Oraz podatki wysyłki dla samochodu być wysłane do mnie i będzie musiał zapłacić, bo trzeba znaleźć problemy z samochodem.
Jeśli wszystko jest w porządku, to możesz wysłać mi swoje dane i mogę rozpocząć transakcję.
Czekać na swoją odpowiedź!
Dziękuję i życzę miłego dnia!
>>>>>>3
To jest kopia mojego paszportu i stronie internetowej firmy.
Skontaktuj się z nimi i mogą potwierdzić, że wszystkie
http://www.lds-transport.eu