Podczas jazdy,stale mruga kontrolka od grzania świec żarowych... Auto ma 26 tys. przebiegu. Oczywiście auto jedzie normalnie...
Jak może być przyczyna tej anomali i czy odłączenie akumulatora pomoże..?
Miałem taki przypadek, silnik też normalnie pracował tyle że spalanie pokazywał większe, (pracował w trybie awaryjnym kostka z wtrysku sterującego była rozpięta) akumulatora nie próbowałem rozpinać błędy kompem kasowałem
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Kamperem na wakacje - poradnik dla początkujących Podróż kamperem jest porównywana do żeglowania na pokładzie jachtu. Przez wielu jest to uznawane za jeden z najlepszych sposobów na spędzenie wakacji. Na szczęście nie trzeba być właścicielem dobrze wyposażonego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.