Witam ponownie!Po głębszym zastanowieniu się stwierdziłem że laguna i 407 to nie auta dla mnie-zbyt szybko bym je zepsuł.Jest to moje pierwsze auto wiec musi być ekonomiczne ale także szybkie całkiem.Myślałem nad Oplem Vectrą B,Opel omega B,Audi A3,Golf IV liczę na waszą pomoc
Sprecyzuj może na czym Ci zależy i za ile chcesz kupić samochód. Piszesz o 407 za które trzeba dać minimum ~25tys. zł a zaraz później wrzucasz Vectrę za 7,5 tys. zł. Z tych podanych przez Ciebie wybrałbym Omegę B po FL a ode mnie Peugeota 406 FL(jeśli chcesz wydać do 20tys. zł).
Początkowo miałem do wyboru lagune lub 407 ale z powodów osobistych mam teraz mniej pieniedzy.Interesuje mnei autko w miare tanie i takie które da sie stuningować
no to nie niemca a japonca wez ktory ma potencjal prelude? ekonomiczna w sumie nie jest... civic, crx, eclipse, swift, zalezy co chcesz czego oczekujesz...
objechani na 1/4 by ja+felka Scorpio2.9i24V 207KM A3 1.8 125KM Vectra a/b1.8 90/125KM Felka1.3+90KM
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Kierowco - mądrze używaj świateł w samochodzie W sezonie, kiedy pogorszona widoczność z powodu opadów i gęstych mgieł niejednemu kierowcy sprawia kłopot, dbanie o sprawność i czystość oświetlenia w naszym samochodzie nabiera szczególnego znaczenia. Bardzo ...
Proponuje coś z Volkswagena: - Golf IV w 1.9TDI 90KM (wystarczający i bardzo mało pali przy rozsądneij jezdzie trasa poniżej 5l/100km miasto koło 6l/100km), albo jakiś mocniejszy - Polo - Passat ( po lifcie ) - Bora
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.