Mnie ta wycena jakoś szczególnie nie dziwi. Rozmawiałem kilka dni temu z jednym facetem, któremu babka wymusiła pierwszeństwo. Uszkodzenia - niemal niewidocznie uszkodzona przednia lampa (plastik) oraz wyrwane zabezpieczenie do montażu ucha holowniczego i jakieś drobne rysy w sąsiedztwie; auto to Opel Astra H. Wycena ubezpieczyciela... 5200 PLN, gdzie naprawę można wykonać za kilka stówek.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] coś możecie powiedzieć o tej Lagunie? chyba coraz bardziej skłaniałbym się ku coupe, bo myślę że to najlepszy moment na "wybrakowane" auto - dzieci nie mam i na razie nie planuję, jeżdżę głównie sam
jest to dobre pytanie dzwoniłem ale nie odbiera więc nie będę w niedziele męczył gościa. sprawdziłem na autodna sobie i auto miało 3 kolizje ale jakieś drobne po 1000-1500zł, jedna jedynie miedzy 3000-3500zł ( skąd w ogóle jest ta kwota? ).
Dacia Logan MCV Model słynący z atrakcyjnej ceny w stosunku do oferowanej przestronności wnętrza, wysokiej niezawodności i praktyczności, zyskał nowy design, nowe osiągi oraz silniki. Nowy Logan MCV – 5-miejscowe kombi – jest ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.