Fajne autko za małe pieniądze ?

24 Lip 2009, 16:51

Witam.
Chciałbym poprosić was o opinie odnośnie kupna samochodu. Od razu napisze że będzie to moje pierwsze auto ale chciałbym żeby posłużyło mi co najmniej ze 4 lata. Do wydania mam 9 tys :) czyli nie za duzo :) . Nie lubie aut duzych o niewiadomo jak wielkim silniku itp. aczkolwiek chialbym zebym mógł czasem jak to mówią depnąć. Zastanawiałem sie między innymi nad:

-Mitsubishi colt
-Fiat bravo
-Opel Corsa
-Seat Ibiza
-Rover 214
-Honda Civic VI

Chciałbym żeby było to auto małe ale w miare ładnie wyglądające. Zależy mi także żeby ubezpieczenie które będe musiał wziąść na siebie nie wykończylo mnie jeśli wiecie o czym mówie :) . Bardzo prosiłbym o opinie, spostrzeżenia odnośnie wyżej wymienionych modeli.
Za wszystkie odpowiedzi dziekuje i Pozdrawiam .
rboost
Nowicjusz

Miejscowość: wałbrzych

24 Lip 2009, 17:23

Jak depnąć to Colt 1.6 16V lub Civic z silnikiem nawet 1.4o mocy 90 koni nieźle daje radę.
stasiowski121

28 Lip 2009, 18:07

No tak tylko ze dostac civic w miare rocznik od 96 to jakas porazka, a kupowac autko które ma powyżej 14 lat i przebieg na luzie 200 tys to mi sie nie pisze :/ Colta slyszalem ze łupie rdza niesamowicie . Nastawiłem sie dzis na Renault Clio II to mi go jakis skurczybyk podwedzil, bo o 30 m za pozno zadzwonilem :(. i Badz tu mądry :/
rboost
Nowicjusz

Miejscowość: wałbrzych
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...