Witam, chciałby sobie kupić jakies fajne radyjko, świetnie jakby miało wejście USB, tylko czy kupie takie radio, w miare dobre w cenie do około 130zł? Czy raczej radio z USB za taką cene to bedzie lipa? Jak tak to dawajcie jakie modele są dobre itd. Może Wy macie coś na sprzedaż w tej cenie.
pionner model podam jak wroce do domu placilem 260 i jest super
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
tańszych niż 200zł nie widziałem w media i saturnie,w carrefour właśnie widzę radio najtańsze za 130zł
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
jasne, że w takiej cenie kupisz! polecam NAVIHEAVEN NA 7711 radioodtwarzacz samochodowy z wejściem USB i SD/MMC. ludzie sobie chwalą te radyjko służy i sluży i sie nie psje! pozdrawiam!
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Jeżeli chodzi o radio do 130zł z wejściem usb,to polecam szukać głównie w sklepach internetowych- myślę,ze coś się z najdzie. Np model NAVIHEAVEN NA 5511 dostepny u nas.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.