Poszukuję jakiegoś fajnego radyjka do 400zł. Chodzi mi o nowe i najlepiej przekonany jestem do pioneera tylko nie wiem jaki model. Musi mieć mp3 i wejscie usb. W przyszłości planuje podłączyć wzmacniacz i tube. Polecicie coś?
Jesli chodzi o radio to ludzie sobie chwala TEAC TE 905 radioodtwarzacz samochodowy z CD USB SD Model:TEAC TE 905 R Posiada wszystko to co sobie zyczysz, poza tym cena to 300zł a nie 400. Warto poczytac parametry, co zawiera zestaw itd pozdrawiam!
Podobne tematy były już poruszane na forum i można poczytać,dowiedzieć się więcej. Do 400zł Pionnera jak najbardziej,to dobra firma. Od siebie polecam sprawdzić model Pioneer DEH 1400UB ma wszystko zgodnie z Twoim życzeniem.
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Dacia Duster Blackshadow nowa seria limitowana Wszechstronny SUV marki Dacia przybiera nową szatę miejskiego stylu. Dzięki starannie dobranym elementom wystroju zewnętrznego Duster Blackshadow nie pozostanie niezauważony. Wyróżnia go między innymi krata wlotu powietrza ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.