Fiat 126p BIS

19 Lut 2009, 07:04

witam,prosze o opinie w sprawie Fiata 126p BIS,ile pali itd.za wszelkie info wielkie dzieki
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Lut 2009, 14:13

Dawno takiego nie widziałem.Swojego czasu to był hit ale szybko przeminął,jak wyszło szydło z worka,że się silnik zle sprawuje i jest bardziej kłopotliwy od zwykłego 650E.Spalanko chyba miał większe od zwykłego "kaszloka" a osiągi nieznacznie lepsze.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

19 Lut 2009, 15:16

Miałem takowego Bisa . Było to dawno , ale pamiętam że nie sprawiał żadnych kłopotów , silnik chodził bezawaryjnie. Spalanie takie samo jak zwykłego maluszka , osiągi rzeczywiście nieznacznie lepsze , ale kultura jazdy nieporównywalnie lepsza - duuuuużo ciszej , zimą ciepło , układ kierowniczy bardziej precyzyjny ( inna przekładnia kierownicza ), '' dodatkowe '' choć skromne miejsce na bagaż , ale po złożeniu tylnego oparcia dawało zaskakujące możliwości upchania bagażu jak na malucha. To są moje odczucia na podstawie mojego Bisa (gdy go nabyłem miał chyba ze cztery lata i 50 tyś km przebiegu ) . Na dzień dzisiejszy te samochody , mówiąc delikatnie są już zlumpione i na pewno zabawa z nimi nie będzie zbytnią przyjemnością .
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

20 Lut 2009, 17:33

Podobno sa bardziej klopotliwe od "zwyklej" wersji i wiecej pala
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel Ampera, samochód elektryczny podbija Europę
    Ampera – rewolucyjny elektryczny model Opla – to zgodnie ze statystykami sprzedaży z maja 2012 najlepiej sprzedający się w Europie samochód elektryczny. Ten niezwykły pojazd – mający ponad 20-procentowy ...