FIAT 126p co na poczatek ?

27 Mar 2009, 15:52

witam.
a wiec jak w temacie chcialem sie poradzic od czego zaczac tuning optyczny zewnetrzny maluszka ?

czy brewki beda pasowac do malucha ? takie przyklejane
FaLz0nE
Nowicjusz

27 Mar 2009, 17:42

bylo juz wiele takich tematow,skorzystaj z wyszukiwarki,1temat byl zakladany nawet przeze mnie :) ale jesli nie chcesz szukac to ja bym zrobil (zalezy tez jak stoisz finansowo):
klosze tylnych lamp bialo-czerwone czy inne,ciemne tylne szyby,alufelgi ze starej BMW E21,biale kierunki,niebieskie postojowki,biale zegary i jakies inne duperele,a i car audio typu jakies fajne radyjko+poleczka z glosnikami z tylu :lol:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Mar 2009, 11:17

Eeee... Jakoś ten styl uliczny nie pasuje do malucha, szczególnie niebieskie postojówki...
Tuning malucha to zawsze będzie ładowanie kasy która się nie zwróci...
Ale jeśli na tym Ci zależy to zrób coś takiego :)
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

:)
Kamik
Początkujący

28 Mar 2009, 12:16

no ja pisze co ja bym zrobil :) zreszta bede nie dlugo tez tuningowal kaszla ale nie az tak bardzo :)
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

28 Mar 2009, 14:21

aco myslicie o tych brewkach :D?

[link do oferty na Allegro wygasł]

ogolnie chce tylko troche go stuningowac tanio i fajnie nie chce wkladac w niego kasy za duzo bo nie mam zamiaru jezdzic nim dluzszy czas ...;]
chce tylko zeby sie wyroznial troche mam nadzieje ze te brewki beda pasowac, szyby przyciemnie i niewiem co jeszcze tak zeby tanio wyszlo
FaLz0nE
Nowicjusz

28 Mar 2009, 14:35

Jak dla mnie wiocha... Lepiej zaoszczędź te pare złotych na benzynę lub jakieś kosmetyki do auta ;)
Kamik
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Jak prawidłowo siedzieć w samochodzie podczas jazdy?
    To, w jaki sposób siedzimy w samochodzie, ma kluczowe znaczenie dla bezpieczeństwa jazdy. Ważna jest przede wszystkim odpowiednia pozycja za kierownicą, ale w razie kolizji pasażerowie siedzący prawidłowo mają również ...

28 Mar 2009, 15:13

spoko. a propo ma ktos z was malacza ? ile wam pali ? bo mi sie wydaje ze mam bak dziurawy :shock: :D bo żre mi 8l/100 ;/
FaLz0nE
Nowicjusz

28 Mar 2009, 15:16

no ja narazie jeszcze niemam ale kumpel ma i moji rodzice mieli i z tego co wiem srednio spali ponad 5l/100km ale tez na tym forum wyczailem ze nie ktorym spali nawet to 8l
Barol
Awatar użytkownika

28 Mar 2009, 16:08

a orientuje sie ktos ile by wyszlo naprawa u mechanika tzn zeby mi sprawdzil wsszytko czy jest OK i ewentualnie naprawil bo ja sie nie znam na tym a juz mnie wkurza ze tyle pali
FaLz0nE
Nowicjusz

28 Mar 2009, 18:07

Hehe... na to pytanie nie da się się odpowiedzieć :P
Możesz zajechać do jakiegoś mechanika, powiedzieć mu co jest i poprosić aby na oko powiedział cenę naprawy - kiedy ustali co jest do naprawy.
Powodów może być wiele i każdy wpływa zmiennie na koszta. Czy masz bak szczelny łatwo sprawdzić - koło samochodu będzie śmierdziało paliwem i w nocy kiedy maluszek będzie stał w garażu zauważysz znaczny spadek poziomu paliwa :P
Kamik
Początkujący

28 Mar 2009, 18:28

to napewno bedzie wiocha
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław