Swift mk 2 swap

29 Mar 2009, 15:06

Panowie i panie mam suzuku swift mk II 91r. Pojemnosc tego potwora to 1.6 litra w automatycznej skrzyni biegów (3 biegowa) potrzebuje porady ile z tego silnika da sie wykrzesac mocy bo turbo raczej nie wchodzi w gre bo jak kazdy kto ma swifta wie ze tutaj jest gaznik albo monowtrysk lub jaki silnik najlepiej sie nadaje na swap do tego auta myslalem nad 1.8 turbo z vw i audi ale nie wiem czy podejdzie lub zastanawiam sie nad inna jednostka prosze o pomoc. Już na necie3 widzialem fajny dolot do tego silnika ale kieruje sie bardziej nad swapem i jesli bys cie wiedzieli to gdzie najlepiej taki swap zrobic kosztu znam mniej wiecej i jestem w stanie je poniesc. Bede bardzo wdzieczny za kazda pomoc.
swiftmk216aut
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota zmienia świat
    Toyota jest znana w świecie motoryzacji jako innowator, który ma odwagę wprowadzać na rynek naprawdę rewolucyjne rozwiązania. Najbardziej znanym, spektakularnym przykładem jest Toyota Prius, która przestawiła ...
    MINI by PUMA - Dynamiczny styl jazdy i sportowa moda
    Producent samochodów, firma MINI, oraz lifestylowa marka odzieżowa PUMA podpisały umowę partnerską zacieśniającą ich kilkuletnią współpracę. Umowa ta stanowi połączenie sił dwóch innowacyjnych marek-ikon, ...