Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tatja napisał(a):Wcześniej oczywiście poprosiłam o nr VIN, nr rejestracyjny oraz datę pierwszej rejestracji, niestety znalezione w internecie raporty nie powiedziały mi wiele (auto jest sprowadzone z Francji, historia wskazana w raportach tak naprawdę dopiero zaczyna się w PL). W komisie, auto oczywiście na pierwszy rzut oka wyglądało sympatycznie. Poprosiłam o książkę serwisową - niestety niedostępna
mike napisał(a):Dlaczego tak upierasz się przy sprowadzaniu drewna do lasu? poszukaj czegoś z polskiego salonu. Owszem, za daną kwotę będzie starszy rocznik, ale auto pewniejsze, a w przyszłości - sprzedaż będzie łatwiejsza.
Tatja napisał(a):Słyszałam różne opinie, że czasem auto np. z USA powypadkowe, wcale nie jest złym pomysłem.
oczywiście ale jak ma się pojęcie o temacie i kontakty żeby nie zaliczyć wtopy a Ty nie masz ani tego ani tego także daruj sobie auta z USATatja napisał(a):Słyszałam różne opinie, że czasem auto np. z USA powypadkowe, wcale nie jest złym pomysłem.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FIAT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne FIAT