moto_maniak napisał(a):no fajnie sie powymienialiśmy poglądami chłopaki ale nikt tak w sumie nic sensownego nie powiedział Panu "Tofu_88" w sprawie tematu, a o to z tego co wiem chodzi na forach. Nieładnie
moto_maniak napisał(a):no teraz już lepiej
A Ty kolego już szczególnie pomogłeś autorowi. Naprawdę dużo wniosłeś do tematu
![Confused :???:]()
Napisałes tylko, że Fiat to dla Ciebie dno i tyle. Ciekawe tylko czy kiedykolwiek testowałeś jakiegoś Fiata, czy tylko słyszałeś co nieco od kolegów. No cóż każdy ma prawo sie wypowiedziec, ale nie wszystkich trzeba słuchać
A teraz na temat. Sam posiadam Bravolota z motorem 1.6 16V i mimo wielu opinii, że jest paliwożerny na własnym przykładzie nie mogę się z tym zgodzić, ale to juz kiedyś pisałem w innym temacie
![Wink :wink:]()
Oczywiście polecam również jak już wcześniej ktoś wspomniał silnik 1.2 16V, którym miałem okazję tez troche pojeździć. Na pewno ma mniejsze spalanie, ale tez widać różnicę pomiędzy silnikiem 1.6 16V (niewielka co prawda, ale jest). Przez ponad 3 lata użytkowania Brava nie miała żadnej poważnej usterki, z grubszych rzeczy był wymieniany alternator, no i na początku wymieniałem amortyzatory i 2 wahacze. I to tyle. Jak dla mnie jest to bardzo fajne autko, silnik 1.6 w zupełności mu wystarcza, przestronny w środku, spory bagażnik jak na tą klasę i ogólnie z autka jestem zadowolony:wink: Nie każdy z tym sie musi zgadzać, ale to już nie mój problem
![Wink :wink:]()
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.