Fiat Bravo 1,4 tjet za 19.000 zł

10 Wrz 2024, 09:37

franccc napisał(a):No wiadomka, że 20 letnie audi 1.8T kosztów nie będzie generować

a gdzie coś takiego napisałem?
Poza tym zorientuj się co powinno reprezentować takie Audi stare za te pieniądze i zobacz ile jeszcze autorowi zostaje hajsu na doprowadzenie do na prawdę dobrego stanu.

W takim razie niech autor bierze tego Bravusa i to szybko bo mu ktoś zabierze sprzed nosa :D
Gain
Nowicjusz

Auto: Audi A6 C7
Silnik: 2,0 TFSI 252 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

10 Wrz 2024, 10:47

Tutaj?
Zdjęcie
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

10 Wrz 2024, 12:22

To warto iść w to Bravo czy lepsze takie Audi 1,8T? bo już teraz nie wiem, szukać czegoś tańszego?
Iveco4
Nowicjusz

10 Wrz 2024, 14:47

Możecie się śmiać ale takie Audi A3 1,8T jeśli nie jest ogarnięte i w dobrym stanie blacharskim to za taką kapuchę jest niesprzedawalne.
Więc tutaj można wiele wymagać i na prawdę stawiać sprawę jasno, to jest inna generacja aut, starsze, za duże pieniądze jak na taki wiek.

Dlatego ja bym pokusił się o stwierdzenie że Audi czy inne 1,8T na starej budzie za takie pieniądze to będą auta dobrze utrzymane po solidnym serwisie, bardziej niż nowsze Bravo.
właściciele Bravo wiedzą że taką kasę mogą dostać, natomiast za takie starocie dostać więcej niż 10 to na prawdę trzeba mieć wybitny stan auta.
Schuler
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 10 2007
Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Golf VI