REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Trevor napisał(a):Swoją drogą za te 20k to Leona Cuprę 1,8T znajdziesz albo jakieś Volvo z T5 itd.
Iveco4 napisał(a):No ale czy komuś to sie zwraca? wątpie, ponoć dał 17 tys za to Bravo.
szybki napisał(a):Tak a one są bez bolączek i taka tanioszka
Trevor napisał(a):Zwykły jakieś Bravo tyle że w wersji sport których 50 ogłoszeń z wadami skrzyń, a Cupra 200 konna, których nie ma za wiele to różnica, Vagi 1,8T nie mają problemów z turbinami ani skrzyniami, a volvo samym brzmieniem zabija takie tjet na śniadanie
Iveco4 napisał(a):Z resztą mi chodzi o to że to raczej (tak myślę) powinien być inny zacisk pod to auto, no bo skoro z fabryki są czerwone to chyba coś nie tak?
np tutaj
[link do oferty na Allegro wygasł] ... gJe2vD_BwE
Iveco4 napisał(a):No właśnie dlatego że to 20 tys czyli baaardzo dużo pieniędzy to chce mieć porządne auto a nie jakiegos kmiota.
Iveco4 napisał(a):To nie golf 3 z malowanymi zaciskami sprayem z Leroy Merlin w szopie za 2 tys.
To może najlepiej niech jedno koło ma felgę stalową 18stkę? Co to szkodzi? w końcu nastoletnie auto za 20k "tylko"?
Iveco4 napisał(a):Dla mnie zarobienie 20k to dwa lata pracy, bo musze z czegoś żyć całej pensji nie wkładam do skarpety.