Fiat Bravo - budżet do 15 tyś. Znajdę coś dobrego?

09 Cze 2020, 10:10

Hej wszystkim, poszukuję samochodu marki Fiat Bravo, mam budżet do 15 tysięcy.

Zastanawiam się nad tym, ale jest ono sprowadzone z Francji i historia jest nieznana:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Jeśli znacie jakieś sprawdzone oferty, to proszę bardzo o wiadomość. Z góry dzięki. To będzie moje pierwsze auto, więc nie chcę wtopić.
Kate2
Obserwowany

09 Cze 2020, 12:24

Jak szukałem dla siostry samochodu do 15k, to też rozglądałem się za Bravo i niestety nie znalazłem nic, co było warte brania w ogóle pod uwagę. Ale nie mówię, że się nie da - Zwłaszcza, że szukasz wersji bez turbo, które są zauważalnie tańsze od T-jet.
Co do historii, to zawsze możesz skorzystać z usług sprawdzenia samochodu na podstawie numeru vin, daty pierwszej rejestracji i numeru rejestracyjnego - W ogłoszeniu masz wszystko. Kosztuje to kilkadziesiąt PLN i stron gdzie możesz to zrobić jest mnóstwo.
Jednak najpierw warto pojechać i sprawdzić samemu. Po zdjęciach z ogłoszenia niewiele można wywnioskować ze względu na kiepskie światło i porę dnia - Być może celowo :P
hoderi145
Aktywny

Auto: Audi Q3 Sportback
Silnik: 1.5tsi 150km
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna

30 Cze 2020, 08:49

Ogłoszenie wygasło. Kupiłeś czy masz coś innego do zaopiniowania ?
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

30 Cze 2020, 11:43

Nie, nadal szukam, ale nie mam nic na oku teraz. Ostatnio temat samochodu zszedł na drugi plan. Na tego się nie zdecydowałam.

hoderi145 - wielkie dzięki za opinię :)
Kate2
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nooteboom Trailers - innowacje w DNA
    Uczestniczyliśmy w dniach otwartych zorganizowanych przez Nooteboom Trailers – holenderskiego producenta naczep specjalistycznych wykorzystywanych w transporcie nienormatywnym. W 2016 r. rodzinna od pokoleń firma Nooteboom ...