Fiat Bravo I 1.6 16V - 4500 zł warto?

15 Sty 2013, 09:50

To widze jaki z Ciebie mechanik.. ja mam Seicento z 2003roku i jeżdzi że aż miło,kolega miał Punto I 1.2 75KM,95rok i też sobie chwalił.

No własnie i co to za porównanie Polska a Norwegia?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Sty 2013, 10:19

Brawo geniuszu powiedz mi kto napisał o silnikach za 2500zł? Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. W uszkodzonym silniku wymiana tylko płynu i oleju? Ciekaw jestem ile aut do Ciebie wraca i jak długo taki silnik wytrzyma.
Przecież nikt Cie nie zmusza żebyś kupował Fiata więc niewiem po co to piszesz? Sam mam Fiata z 2002,auto doinwestowane i jeżdzi bez najmniejszej awarii ale no wiecie jestem mechanikiem i nie polecam,też tak moge napisać.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Udany silnik 8AR-FTS turbo "200t" - Lexus
    Przez całe dekady Lexus konsekwentnie wyposażał swe samochody w benzynowe silniki wolnossące – od słynącej z wyjątkowej kultury pracy widlastej ósemki w pierwszym flagowym Lexusie LS 400, po pięciolitrowe V8 ...