Pierwszy post - Witam wszystkich
Poszukuję dla siebie auta, które kwotowo ma się zmieścić w okolicach 20 tys.
Rocznie pokonuję ok 15-20 tys km, w cyklu mieszanym. Nie zależy mi specjalnie na osiągach - auto ma być w miarę wygodne, mieć 5 drzwi, nie drenować kieszeni w serwisie no i się podobać
Po dłuższym studiowaniu forum wybór padł na tytułowego Fiata Bravo II, w wersji benzynowej 90 lub 120KM. Z racji miejsca zamieszkania szukam aut głównie z pd-zach polski. Proszę o Waszą opinię nt. poniższych aut.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - jedyny, który jak na razie oglądałem - delikatna wgniotka na prawych przednich drzwiach, palący właściciel, miał jakąś dziwną pleść na pasach pasażera, przebieg wydaje się być oryginalny, po krótkiej jeździe zawieszenie i silnik bez uwag
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ponoć wersja sport, aczkolwiek mam wątpliwości (wg. manuala wersja ta miała inne zegary; no i te rury ...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - trochę ponad budżet
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - trochę boje się gazu + chyba nie ma klimy
[link do Gratka wygasł] - podajrzanie tani, choć kupiony w PL i od prywatnego właściciela; wyjątkowo z mazowieckiego, aczkolwiek będę w pobliżu w przyszłym tyg to mogę wpaść obejrzeć
[link do Gratka wygasł] - kolejny podejrzanie tani (niedawno był o 1000 zł drożej), choć z opisu i zdjęć wygląda ok