Fiat Bravo - ocena konkretnego modelu i ogolnie :)

18 Lip 2010, 10:33

Witam zaciekawiła mnie taka oto oferta :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Moje okolice cena przystępna, mały silnik i nawet fajny wyglad :) co wy sądzicie o tym konkretnym modelu i o bravach ogólnie?
.CJ.
Nowicjusz

Miejscowość: Huta Czechy

18 Lip 2010, 11:05

Brava napewno nie z silnikiem 1.4 (problemy ze smarowaniem w silniku),jak już to 1.6 albo 1.2 tylko że na dobre 1.2 musisz mieć z 7tys.zł najmniej.W dodatku ta Brava z linku nie ma wspomagania a więc troche tym sie jak czołgiem będzie pewnie jeżdzić.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

18 Lip 2010, 11:47

Dodatkowe wyposażenie:

el. szyby, el. lusterka, centralny zamek, autoalarm, wspomaganie kierownicy, immobiliser, światła przeciwmgłowe
:) a co do silnika to dzięki bardzo ważna porada.. no cóż chyba się nim przejade i z jakimś mechanikiem skonsultuje :) dzięki i pozdro

edit : kurde dalem nie ten link :) chodziło mi o ten samochód :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

sorrki za zamieszanie :)
.CJ.
Nowicjusz

Miejscowość: Huta Czechy

18 Lip 2010, 12:15

No własnie nie ten link.A ta teraz z linku coś za tania mi sie widzi.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, uważaj na pracowników drogowych
    Okazuje się, że bycie pracownikiem drogowym nie należy do najbezpieczniejszych sposobów zarobkowania. Poważne zagrożenie dla tych osób stanowią… kierowcy, którzy ignorują ostrzegawcze oznakowanie ...
    Lexus LC Black Label GT
    Lexus LC Black Label GT nie jest co prawda dziełem producenta, ale i tak zasługuje na wyróżnienie. Na SEMA 2017 z okazji 20. rocznicy swojego istnienia samochód w takiej wersji zaprezentował japoński tuner Artisan ...