Uno czy warte?

07 Cze 2010, 22:11

Witam.
Głownie chodzi mi o opinie dotyczace tego uno : [link do oferty na Allegro wygasł]

Interesuje mnie cena.znaczy sie wczesniej był wystawiony za 1800 ale teraz widze ze cena przez sprzedajacego zostala zmniejszona do 1150.Nasuwa się pytanie dlaczego? Brak ofert ?Chec pozbycia sie samochodu z potrzeby gotówki ,czy moze jakas usterka wieksza?
Bo jak widac po zdjęciach samochód nie jest w takim najgorszym stanie.Tylko własnie ta cena mnie zastanawia.Bo jak za ten samochod w takiej cenie? a jeżeli ma jakas ukrytą wade? co mogł by miec taki uniacz za powana wade?jest to prosty samochód ,z dosyc tanimi czesciami a wiec waszym zdaniem gdyby była taka ewentualnosc dlaczego myslicie że jest taka niska cena? co mogłoby byc zepsute? obnizajac cene o 6 stów ? hmm.bo interesuje sie tym samochodem ,ale nie wiem czy warto.ojciec na oko powiedział mi że moze miec duży przebieg z tad mniejsza cena badz jakas wada...co o tym myslicie?
peja09
Początkujący

Miejscowość: nibylandia

07 Cze 2010, 22:52

Drzwi bankowo były robione co nawet widać i moim zdaniem był bity przód.Co do ceny to może gościu kupił nowe i tego chce sie pozbyć.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Cze 2010, 10:27

Aa opłacało by sie za taka kase go kupic? wiesz to ze był robiony ,mniejsza z tym bo to znowu samochod nie bedzie na dlugie jazdy czy na lata tylko tak na teraz
peja09
Początkujący

08 Cze 2010, 12:23

No tragicznie nie wygląda.Ja bym go wziął na diagnostyke i wtedy wszystko będzie jak na talerzu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

08 Cze 2010, 14:26

Chyba nie myślisz, że samochód za 1150 zł będzie idealny? Jak by to auto nie potrzebowało trzykrotnego wkładu wartości to można się zastanowić
Frugo
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

08 Cze 2010, 16:01

Mi chodzi o to czy auto nie miało jakiegoś porządnego dzwona bo dobrze wiem że za ta pieniądze to tylko malucha kupisz w db stanie.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Inteligentne oświetlenie MATRIX LED ŠKODY bez tajemnic
    Co dokładnie kryje się pod nazwą oświetlenie Matrix LED, które zastosowano w najnowszym odświeżonym modelu ŠKODY SUPERB? Jakie są zalety tej technologii i dlaczego zapewnia jeszcze większy poziom bezpieczeństwa ...

08 Cze 2010, 16:40

To ja o tym wiem że za takie pieniądze to nic ciekawego nie bedzie ,ale byle by jeździło i bardzo sie nie psuło i malo paliło...
peja09
Początkujący

08 Cze 2010, 17:28

peja09 napisał(a): byle by jeździło i bardzo sie nie psuło i malo paliło...

No to rower będzie najlepszym rozwiązaniem :)
Kakameo
Początkujący

Miejscowość: ok. Wadowic
Auto: Seicento 900 41KM

08 Cze 2010, 20:42

A ja zaproponuje coś takiego zamiast tego Uno może [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

08 Cze 2010, 21:34

A jaki rower miales na mysli?
peja09
Początkujący

08 Cze 2010, 21:40

A jak myslisz?? Wez pomysl troche zanim cos napiszesz to nie boli
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

08 Cze 2010, 21:42

Rower za 1200zł będzie raczej z niskiej półki także już lepiej kupić to Uno :wink: jak Ci padnie ostatecznie to dostaniesz 500zł za złomowanie(ponoć mają niedługo to wprowadzić) więc pojeździsz samochodem który będzie kosztował Cię 500zł czyli tyle co rower z marketu a na głowę nie pada :wink:
Panie z Calibry ja też nie wiem jaki? wbrew pozorom rowery można podzielić na tyle klas co samochody.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2000

08 Cze 2010, 22:09

Kup sobie skuter w tesco teraz są super promocje 1400zł.
CIVIC14
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

08 Cze 2010, 22:27

Pewnie jeszcze japońskie złomki :wink:
Barol
Awatar użytkownika

08 Cze 2010, 22:31

W marketach tylko takie mają a poza tym za 1400zł markowca nie kupisz :)
CIVIC14
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin