Siemka. Zamierzam kupić auto i dwóch kumpli ma na sprzedaż te auta. 1. Fiat bravo 1.9 jtd 150 km 2008r ok. 15tys. Zł 2. Bmw e91 2.0d 184km. 2008r ok. 20tys zł. Doradzcie co wybrać, co się bardziej oplaca
Wszystko zalezy czego oczekujesz od auta, z tych 3 bezpieczniejsza opcja bedzie moim zdaniem fiat, chociaz nie napisales nic o historii aut, przebiegu, w jakim sa stanie, o historii serwisowej itp
A tutaj jest to co. Napisał mi sprzedający Witam nie silnik nie był podkrecany .Faktycznie mój błąd auto ma 177 km. Co do auta samochód mam od marca w samochodzie były wymieniane klocki tarczobebny z tylu nowe opony letnie auto tak jak widać nie ma wyposażenia ale za to jest w bardzo dobrym stanie silnik dpf jak i zawieszenie. Co do was to jest jedna nie otwiera się tylna szyba w klapie bagażnika do wymiany przycisk wiązka została wymieniona zaraz po zakupie. Auto nie posiada oznak korozji wgniecen ani tym podobnych. Bardzo mało pali przy czym jest dynamiczne i mocno trzyma się drogi.
Tak jak wyżej pisałem praktycznie wyposażenia nie ma ale jeżeli mam wymieniać to; Klimatyzacja Orginalne radio Elektryczne lusterka Elektryczne szyby Czujniki parkowania tył Światła przeciwmgłowe przód Samopoziomujące lampy przód
Wiem ze rozne sa sytuacje w zyciu ale jak ktos kupuje swoja wymarzona bete to raczej jej nie sprzedaje bez powodu po 5 miesiacach, nie ma tez info o wymianach oleju, rozrzadu itp wiec zapewne po zakupie tego nie zrobil
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
"Szklana pułapka 5": Klasa G, Sprinter, Unimog i Zetros "Szklana pułapka 5" trafi do polskich kin 14 lutego br. Mercedes-Benz ma w filmie silną reprezentację, a auta spod znaku trójramiennej gwiazdy będą obsługiwały jego premierowe pokazy w Londynie i Berlinie. John McClane ...
Jeśli by się do czegoś nadawała to nie wisiałaby od dwóch tygodni za śmieszny pieniądz jak na e9X. Do tego 08, diesel i niby mały przebieg. Nie jestem specjalistą od oceny po zdjęciach ale wydaje się, że swoje pod względem blacharki przeszła.
bez przesady 2 tyg to długo? dodatkowo 170 wyświetleń..... bez jaj. Akurat wygląda całkiem normalnie. Zwróć uwage na kilka rzeczy które są najdroższe Dwumas Łańcuch rozrządu Klapy kolektora
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Jestem ciekawy ile aut w życiu sprzedałeś, nawet nie wiesz jak trudno jest coś sprzedać w PL, nawet jak jest tani i dobry. Dla porówniania, mój ML stoi już od miesiąca w cenie średniej, miałem tylko 2 telefony żadnego oglądającego. Potraficie tylko spekulować i siać zamęt. A później dziw że ludzie żyją podejrzeniami i stereotypami
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.