Fiat CC900 ważne pytanie odnośnie zakupu.

03 Sty 2012, 01:04

Witam mam pytanie odnośnie zakupu CC900. Mój kolega chce mi sprzedać Fiata rocznik 1997 za 500 zł po koleżeńsku ponieważ zmienia auto a ja dopiero co zdałem prawko. Co do historii auta jest mi znana i wszystko było wymieniane na bieżąco dlatego jestem chętny do zakupu jednak kiedy kolega sprzątał bagażnik pod tą wykładziną znalazł dziurę od rdzy tak gdzieś na dwa palce. Coś podobnego do tego tylko mniejsze o połowę.

Zdjęcie

Czy można to naprawić np. żywicą z włóknem ?
Czy jest to poważna wada i może np. za 2 miesiące nie przejść przeglądu nawet jeśli będzie to sklejone żywicą ?
Jeśli tak to ile kosztuje wymiana takiego elementu ? Z góry dziękuje za szybką oraz szczerą odpowiedź.

Pozdrawiam Marcin.
steryd12
Obserwowany

Prawo jazdy: 26 08 2011

03 Sty 2012, 08:53

Ja u siebie w maluchu miałem coś podobnego tylko że pod fotelem kierowcy i zrobiłem to własnie żywicą z włókną i trzyma się,co do przeglądu to raczej powinien przejść no ale pod warunkiem że to zrobisz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

03 Sty 2012, 10:56

steryd a czego Ty oczekujesz od auta za 500zl :) ta dziura to pewnie nie jedyna zobacz pod spod na progi i nadkola to przekonasz sie ze cc dziurawe jak sito pewnie :) no ale jak za taka kase i z oplatami w dodatku na chodzie to nad czym ty sie zastanawiasz ?? 500zl to ja wydaje na paliwo w ciagu 2 tygodni hehe
bioly21
Zaawansowany

Miejscowość: malopolska
Prawo jazdy: 17 08 2002
Auto: Alfa159 , Civic VII

03 Sty 2012, 13:34

Za 500zł rewelacji nie ma sie co spodziewać,ja bym wział a jak sie znudzi czy rozsypie to oddasz na złom i kasa Ci sie zwróci.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

NISSAN NV200 LONDON TAXI
    Nissan przedstawił śmiałą, przyszłościową wizję londyńskiej taksówki - model NV200 London Taxi - skierowaną do 300 tysięcy codziennych użytkowników tego środka transportu. NV200 London Taxi emituje zdecydowaniem ...