Witam mam pytanie odnośnie zakupu CC900. Mój kolega chce mi sprzedać Fiata rocznik 1997 za 500 zł po koleżeńsku ponieważ zmienia auto a ja dopiero co zdałem prawko. Co do historii auta jest mi znana i wszystko było wymieniane na bieżąco dlatego jestem chętny do zakupu jednak kiedy kolega sprzątał bagażnik pod tą wykładziną znalazł dziurę od rdzy tak gdzieś na dwa palce. Coś podobnego do tego tylko mniejsze o połowę.
Czy można to naprawić np. żywicą z włóknem ? Czy jest to poważna wada i może np. za 2 miesiące nie przejść przeglądu nawet jeśli będzie to sklejone żywicą ? Jeśli tak to ile kosztuje wymiana takiego elementu ? Z góry dziękuje za szybką oraz szczerą odpowiedź.
Ja u siebie w maluchu miałem coś podobnego tylko że pod fotelem kierowcy i zrobiłem to własnie żywicą z włókną i trzyma się,co do przeglądu to raczej powinien przejść no ale pod warunkiem że to zrobisz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
steryd a czego Ty oczekujesz od auta za 500zl ta dziura to pewnie nie jedyna zobacz pod spod na progi i nadkola to przekonasz sie ze cc dziurawe jak sito pewnie no ale jak za taka kase i z oplatami w dodatku na chodzie to nad czym ty sie zastanawiasz ?? 500zl to ja wydaje na paliwo w ciagu 2 tygodni hehe
Potrzebna edukacja na temat systemów bezpieczeństwa czynnego Producenci samochodów przewidują, że w ciągu najbliższych lat na rynku pojawią się zaawansowane systemy zautomatyzowanego prowadzenia o znacznie szerszym działaniu niż obecnie. Jednak nowe badania pokazują, że wielu ...
Biturbo, Twin Turbo, Twin Scroll Turbo – co to wszystko znaczy? Wyposażenie silnika w turbosprężarkę to skuteczny sposób na uzyskanie dużej mocy przy niewielkich rozmiarach. Problemem jest jednak uzyskanie szybkiej reakcji na naciśnięcie pedału przyspieszenia – bezwładność ...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FIAT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu. Sprawdź: dane techniczne FIAT
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.