Witam wszystkich, jestem tu nowy i poszukuje informacji na temat fiata cinquocento. Mam problem z autem, chodzi o to ze moj samochód nie ma przyspieszenia a czasem sie nawet dusi... podczas jazdy potrafi nawet zgasnąś, obroty ustawione są prawidłowo. Gdy dostanie troszeczke wieksze obroty to świece szlak trafia, zalewa je. Jeden mechanik powiedział mi ze:
a) to moze być jakiś lód w filtrze albo filtr zapchany:/
b) Dysze zapchane (Sprawdzałem i są czyste)
c) Głowice cos śwankują.
Samochód został podłączony to pomiaru spalin i posiada za dużo wodoru. Co może być przyczyną???
Paliwo cały czas tankuje od 6 lat na orlenie i nie miałem takiego czegoś.
Jeśli to uszczelka pod głowicą to:
auto traci moc,
temperatura rośnie
i szlak trafia,
podobną miałem ostatnio sytuacje z 700 setką z tym że nie poszła uszczelka pod głowicą tylko wąż wysokiego ciśnienia koszt 50zł plus robocizna.
Auto na tyle straciło moc i się zagotowało że nie mógł nawet ruszyć,
SsangYong Y400 - nowy model flagowego SUV-a SsangYong odsłonił nazwę oraz pokazał wygląd zewnętrzny oraz wewnętrzny modelu Y400. Opracowywany przez SsangYonga nowy model flagowego SUV-a znany był pod nazwą projektową "Y400". Firma zdecydowała się nadać nowemu samochodowi ...
[D] i40 2,0 GDi / Optima I 2,0 / 508 1,6 THP / Passat B7 1,8 TSI Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu D - silnik benzynowy o mocy ok. 160KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2011 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Hyundai i40 2,0 GDI - 177KM - Kia Optima ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.