Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dramatyzujesz ja miałem wprawdzie nie jako pierwsze, ale powiedzmy drugie, dojeżdżałem do pracy 20km dziennie i żyję. No ale to była 900tka.LOSMARCELOS napisał(a):NIE polecam Fiata Cinquecento na 1 samochód (wbrew pozorom nie tak łatwo nim się jeździ współcześnie), nie polecam też do codziennej jazdy do pracy.
w jakim aspekcie? że nie wpadniesz w poślizg na suchym, bo mało mocy?LOSMARCELOS napisał(a):Za Polonezem przemawia bezpieczeństwo
mike napisał(a):LOSMARCELOS napisał(a):
NIE polecam Fiata Cinquecento na 1 samochód (wbrew pozorom nie tak łatwo nim się jeździ współcześnie), nie polecam też do codziennej jazdy do pracy.
dramatyzujesz ja miałem wprawdzie nie jako pierwsze, ale powiedzmy drugie, dojeżdżałem do pracy 20km dziennie i żyję. No ale to była 900tka.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FIAT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne FIAT