dokladnie taka panda jezdzilem jako przedstawicie pol roku. Dostalem ja w swoje rece przy 35 tys km (nie pamietam ile miala lat). Auto bardzo fajne na miasto, jest godne polecenia, trasa nieco gorzej, bo brakuje mocy. Spokojnie dasz rade wyprzedzac ze 120 na zegarze, wyje, daje rade, ale szału nie ma
![Smile :)]()
Awaryjnosc? Nie jestem w stanie za bardzo okreslic optymalnie, bo to tylko pol roku przezylem z nia, natomiast mialem tak ze ost 2 miesiace jezdzilem tak ze nie moglem kierownicy trzymac prosto bo skrecalo na prawo
![Very Happy :D]()
Dziury daly sie we znaki...Ogolnie polecalbym te autko spokojnie, ale... wez pod uwage ile ono pali. Sam sie zdziwilem bo czasem jak depnalem, a zdazalo sie to raczej czesto to chlala ta panda jakby byla na kacu. Benzyny to nie wiem dokladnie ile ale 6-7L na miescie a gazu ok 8,5-10, ale na pewno nie wiecej jak 10. W moim odczuciu jest to dosc duzo jak na auto ktore raczej wrazen nie dostarcza. Jezeli chcesz koniecznie takie mlode auto to moze i Panda jest dobrym wyjsciem. Natomiast jesli masz do wydania 10k i chcesz auto na miasto to polecam rozejrzec sie za nieco starszymi autami, poniewaz nie sadze aby panda jakkolwiek trzymala cene przez pare lat.
Moge sie mylic ale mam takie odczucia.
Osobiscie za 10k nie pchalbym sie w pande, ale to tylko subiektywna opinia.
Głównie kwestia opiera się do czego Ci potrzebne auto(na zakupy i krotka trasa do pracy?), jaka masz sytuacje rodzinna(dziecko?) itp.