Poszukuję auta dostawczego i znalazłem taka ofertę czy jest ona realna czy coś wam mówi że jest ona jakaś "podejrzana" ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ten 2.2 to nie jest konstrukcja Iveco tylko Forda produkowany przez koncern PSA i ma łańcuch rozrządu podobno "na całe życie". Pozostałe silniki są konstrukcją Iveco,są mocniejsze i mają paski i ponoć dość awaryjne. Spalanie na poziomie 9-10l po mieście i około 7l w trasie (mowa tutaj o nie załadowanym aucie).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Jak wyżej. Koledzy mają rację. Nie ma tam nic co wydawałoby się podejrzane. Ciekawi tylko cena, ale to już kwestia dyskusyjna. Ja ostatnio wynajmowałem taki pojazd. Przyznam, że bardzo mi się podobał. Fajnie się prowadzi, jest zwrotny i bardzo dobrze się nim można poruszać.
Audi PB18 e-tron - samochód sportowy z napędem elektrycznym Podczas Pebble Beach Automotive Week w Monterey w Kalifornii, Audi zorganizowało premierę nowego studium stylistycznego. Czysto elektrycznie napędzane Audi PB18 e-tron to radykalna wizja wydajnego samochodu sportowego przyszłości. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.