witam moja marea nie może odpalić nie zaciąga paliwa jak już trochę zaciągnie to się cofa nie wim co robić czy gdzieś jest nie szczelny układ paliwowy dostaj lewego powietrz gdyby odpalił pojechałbym do mechanika narazie muszę poradzić sobie sam .pomocy
dzięki za porady wymieniłem wszystkie przewody paliwowe na nowe i silnik zaskoczył zobacze jak będzie po nocy a jakie powinny być wolne obroty .pozdrawiam
Druhu Diesel to jest taki gość,wystarczy trochę powietrza i zaczyna się zachowywać jak Wampir któremu do szklany zamiast krwi nalejesz mleka!Zaczyna się krztusić albo po prostu nie zapali!Pozdrawiam.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Kierowca z wadą wzroku - okulary czy soczewki za kierownicą? Głównym argumentem za używaniem soczewek kontaktowych podczas prowadzenia samochodu może być fakt, że zapewniają lepsze widzenie we wszystkich kierunkach. Okulary, szczególnie w przypadku grubszych oprawek, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.