Witam. Mam takie pytanie czy nic nie stoi na przeszkodze zeby polozyc na bok fiata palio z instalacja lpg. czeka mnie troche pracy z podwoziem a to bedzie najwygodniejsza pozycja do napraw. wczesniej kladlem tak malucha i skode favorit i bylo ok. ale nie jestem pewien czy dla palio to nie zaszkodzi.
Niestety w palio może to zaszkodzić :/ Wiem że malucha na boku można bez problemu położyć bo sam tak robiłem ale palio bym jednak nie kładł. Lepiej pomęczyć się i kłaść się pod nim niż potem mieć nieprzyjemności.
Witam i z góry odradzam kładzenie na bok tego autka. Mój kumpel tak właśnie zrobił i cały bok miał wgnieciony, masakra jakaś. Też radziłbym przemęczyć się pod bo szkód przynajmniej nie będzie.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Toyota GR Supra Nowa Supra to nadal wygodne i dobrze wyposażone tylnonapędowe coupé z turbodoładowanym silnikiem R6 pod maską. W przypadku nowego modelu za napęd służy 340-konna jednostka 3.0 z turbiną twin-scroll. Taki zestaw wytwarza ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.