Fiat palio weekend - wymiana linki sprzegla

27 Lut 2009, 02:37

Witam. Czy ktos ma jakies rysunki, schematy czy opisy jak wymienic linke od sprzegla we fiacie palio?
gawel432

27 Lut 2009, 18:41

Pawel do tego nie potrzebny jest żaden schemat,odpinasz starą i zakładasz nową,dasz sobie rade bez żadnego problemu,tylko musisz sie nie obawiać!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

28 Lip 2010, 20:34

No nie jest tak do końca , ponieważ w palio jest bardzo niewygodnie odkrecić przelotke w przegrodzie ( wręcz graniczy to z cudem) a i końcówka linki przy pedale jest UWAGA ! nitowana , to poprostu chamówa producencka . Nie można tego inaczej nazwać. Mam ten problem właśnie teraz . Kupiłem klucz łamany 10mm i to z trudem odkręciłem no ale ten nit mnie zaskoczył i klapa jutro rozwiercam i śrubkę musze tam zainstalować z dwoma nakretkami bo co innego zrobić . Co za pały to powymyślały .
Mechanior
kawa73
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

04 Mar 2015, 14:36

Nie znam lepszych speców od linek samochodowych i innych niż Auto-Linka z Janek (www.autolinka.com.pl). Warto do nich uderzyć, ewentualnie jak nie możesz podjechać to można przedzwonić to wyślą linkę. Mają duży wybór, ogarniają linki gazu, sprzęgła, do szyberdachu, hamulca itp.
bormak
Nowicjusz

Auto: Leon
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...