Witam. Urwała mi się linka sprzęgła. Chcę sam ją wymienić i teraz pytanie.
Da radę samemu wymienić, czy to jest wyższa szkoła jazdy, bo przykładowo potrzeba demontować połowę silnika, żeby się do niej dobrać? To jest Astra z silnikiem 1.8/8v
Można wymienić samemu trzeba jednak trochę się przy tym namęczyć. Jeżeli chodzi o sama linkę to z tego co wiem to jest firma zajmująca się linkami w Jankach zaraz przy centrum handlowym. Najlepiej to zadzwonić i wypytać czy mają na stanie ten konkretny model i ile to będzie kosztować.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Lexus LF-1 Limitless to nowy rodzaj crossovera Według japońskiego magazynu Mag-X, samochód będący seryjnym rozwinięciem koncepcyjnego Lexusa LF-1, zaprezentowanego w styczniu na North American International Auto Show w Detroit, ma trafić na rynek w 2021 roku. Dziennikarze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.