Fiat Panda II centralny zamek

19 Kwi 2015, 20:01

Witam serdecznie.
Posiadam pandę z centralnym zamkiem sterowanym kluczykiem i chciałam domontować pilot. Zakupiłam cały potrzebny sprzęt, ale okazało sie, że lewy przedni zamek nie posiada silniczka i wtyczka jest na 4 piny. Nie umiem znaleźć zamka centralnego master do tego modelu, gdyż jest tylko cały komplet i nie chce przepłacać. Kasetka posiada normalnie miejsce na silniczek i czy mogę zamontować tylko silniczek, odpowiednio podłączyć i czy to będzie funkcjonować? Drugie pytanie, jak podłączyć klapę tylną aby działało to też na pilota, czy ktoś już z Was się tym bawił?? Posiadam siłowniki do centralki i czy to będzie się w ogóle nadawać do podłączenia klapy? Jeśli tak to jak to wykonać?
Kara93
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 07 2005
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Fiat panda II
Silnik: 1.1
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
      Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
      Z tymi samochodami właściciele nie chcą się rozstawać
      Wygląda na to, że właściciele aut Toyoty to ludzie najbardziej lojalni. Przynajmniej wobec swoich samochodów. Portal iSeeCars.com, badający amerykański rynek samochodowy, opublikował listę 15 aut najczęściej posiadanych ...