Fiat Panda, silnik 1,1, rok 2005

17 Wrz 2020, 14:17

Dzień dobry, mam ogromny problem. Ok 3 miesięcy temu stopiła mi się kostka wraz z wszystkimi kabelkami,znajdująca się pod maską. Samochód został odholowany do mechanika. I tu zaczynają się schody, gdyż mechanik nie może nigdzie dostać owej wiązki. Sama sprawdzałam na allegro i pisałam do kilku sklepów z częściami do Pandy, niestety jest to część bardzo trudno dostępna. Czy ktoś z Was miałby pomysł jak podejść do tematu, gdzie ewentualnie spróbować szukać. Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję.
Grysia71
Obserwowany

18 Wrz 2020, 10:26

Można spróbować szukać po szrotach i stacjach złomowania pojazdów. Pytaliście w serwisie ile taka wiązka kosztuje?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

19 Wrz 2020, 08:32

Grysia71 napisał(a):stopiła mi się kostka wraz z wszystkimi kabelkami,znajdująca się pod maską.

A zdajesz sobie sprawę, ile kostek jest pod maską? Z czego to jest kostka? Zrób fotę i daj na forum. Może gdzieś coś się znajdzie. Tylko musimy wiedzieć od czego tas kostka i jak wygląda.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...