Witam
Mam problem z moim kropkiem nie zawsze ale zdaża się że temperatura podchodzi mi na 100 stopni i wentylator raz działa, a innym razem wogóle.Wymieniłem termostat i czujnik.Prosze o porade
[ Dodano: 21 Sierpień 2010, 22:17 ] widze że to forum to totalna ściema ((((((((((((((((((((
ludzie same sama ściema
[ Dodano: 21 Sierpień 2010, 22:25 ] totalna ściema to forum fiata
ludzie czy nikt nie jeździe fiatem
[ Dodano: 21 Sierpień 2010, 23:06 ] ludzie to forum to ściema
[ Dodano: 21 Sierpień 2010, 23:07 ] nikt nie ma fiata
[ Dodano: 21 Sierpień 2010, 23:07 ] dziękuje za porade
Ostatnio edytowany przez punto5, 21 Sie 2010, 00:24, edytowano w sumie 1 raz
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Jesień i niespodziewane leśne zwierzęta na drodze Teraz, kiedy zmierzch zapada dużo szybciej, a dodatkowo pogoda potrafi być mglista i deszczowa, łatwo można nie zauważyć zwierzęcia wybiegającego na jezdnię. Większość dzików, saren i innych leśnych zwierząt ginie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.