Witam. Mój problem z autem polega na tym że gdy silnik się rozgrzeje to zaczynają mu falować obroty, raz rosną raz opadają. Byłem już u mechanika sprawdziłem na komputerze brak błędów. Wyczyścił mi silnik krokowy, pomogło ale na parę dni. Więc co jeszcze może być przyczyna że znowu problem z obrotami powrócił?
[ Dodano: 14 Wrzesień 2010, 19:50 ] Właśnie wymieniłem silniczek krokowy (oryginalny a nie podróba). firmy Magneti Mareli. Zrobiłem ponad 60 km i jak narazie jest ok. O dalszych działaniach opisze czy taka inwestycja sie opłacała.
Toyota RAV4 Hybrid zdobywa 5 gwiazdek w ADAC Ecotest Toyota RAV4 Hybrid udowodniła, że SUV może być ekonomicznym autem, zdobywając w tegorocznym teście ADAC Ecotest 5 gwiazdek i 78 na 100 punktów za niskie zużycie paliwa i niewielką emisję CO2 oraz szkodliwych substancji. ...
Toyota Hilux w nowej wersji Black Bison Japońska firma WALD International po raz kolejny opracowała pakiet tuningowy do samochodu Toyoty. Tym razem fachowcy od tuningu wzięli na warsztat pick-upa marki i stworzyli model Hilux Sports Line Black Bison Edition. Rasowa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.