Witam wszystkich.
Znajomy któremu pożyczyłem autko, dolał mi przez pomyłkę płynu (zimowego) do spryskiwacza, do zbiornika wyrównawczego płynu chłodnicy. Nie wiem ile, twierdzi że najwyżej 100 ml. Wiem, że to nie powinno się wydarzyć, ale teraz pytanie, czy zostawić to (płyn wymieniany był kilka miesięcy temu) czy udać się do serwisu i wymienić całość.
pozdrawiam
grzegorz
Zimowe podjazdy - czy są one trudne do pokonania? Zimą nie trzeba wyjeżdżać w góry, by doświadczyć problemów z pokonaniem stromego wzniesienia. Już oblodzony czy zaśnieżony wyjazd z garażu podziemnego może okazać się wyzwaniem. Jak sobie z nim poradzić? Intensywne ...
Jeśli było wlane tylko tyle, to ja bym zostawił i się nie martwił.Kiedyś wlałem sobie do układu przez pomyłkę więcej i nic się nie pieniło,nic się nie stało ,tak zostawiłem,100 ml, to bardzo malutko
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.