Użytkuje kropka drugiej generacji prawie pół roku silnik 1.2 8V 60KM demonem prędkości on nie jest (160/165km/h na autostradzie udało się wyciągnąć), jest on z końca 2001 roku trafił się akurat w okazyjnej cenie (3500zł) więc brałem ... LPG nie zakładam po po prostu mi się nie opłaca bo to autko naprawdę potrafi mało spalić ... Ostatnio robiłem trase 700km włączając w to 2 miasta czyli Bydgoszcz i Warszawę i w cyklu mieszanym wyszedł mnie 5,6l/100km ... Autko nie ma żadnej rdzy a gdzie nie gdzie jest odrapane i śladu rudej w tych miejscach nie widać ... Jestem tym autkiem mile zaskoczony. Części taniutkie. Nalatane ma 144 tys km i sądząc po naklejkach znalezionych pod maską jest to raczej realny przebieg... Musze bardzo pochwalić ten silnik za żwawość... jak na 60KM to nieźle rwie się do przodu
![Uśmiechnięty :)]()
Fajne jest wspomaganie CITY tylko słyszałem że lubi się popsuć u mnie jak na razie odpukać śmiga dobrze a nie ukrywam wyposażony najgorzej nie jest:
- 6 poduszek
- ABS
- centralny zamek
- welurowa tapicerka
- komputer pokładowy
- regulacja kierownicy
- elektryczne szybki
- wspomaganie z CITY
- reg. kolumna kierownicy
- dzielona tylna kanapa
- regulowany fotel kierowcy
- szyby tylne uchylne
- doświetlanie dojścia do domu przez 30 sek po zgaszeniu autka
Przez pół roku dołożyłem: Samoregulator szczęki tylnej, termostat, olej, płyn i standardowo uszczelkę pod pokrywą zaworów ...