Fiat Seicento Van

16 Sie 2010, 19:17

Witam wszystkich
Mam pytanie mianowicie chcę zakupić seicento Vana i przerobić go osobowe ale nie wiem jak wyglądają formalności przy rejestracji go na osobowe rozjaśni mnie ktoś w tym temacie :???: za wszelkie odpowiedzi dziękuję
crazymaniak
Nowicjusz

Miejscowość: Lubliniec

16 Sie 2010, 22:09

crazymaniak napisał(a):przerobić go osobowe ale nie wiem jak wyglądają formalności przy rejestracji go na osobowe

Bardzo prosta droga zeby zrobić z niego osobowe:
1/ Musisz zdemontowac kratkę rozdzielającą przestrzeń bagazową od osobowej
2/ Montujesz tylne siedzenia i pasy bezpieczeństwa w fabrycznych punktach mocowania.
Na demontaz kratki i montaz siedzeń oraz pasów musisz miec f-rę z warsztatu ktory ma w działalności pkt.5020A/nawet jezeli to zrobisz sam-potrzebna w WK.. :!: :!: /
3/ Jezeli to wszystko zrobisz jedziesz na przegląd na SKP/koszt przeglądu-180.- i najlepiej zrobić to przed przerejestrowaniem sam.na siebie/
4/ Na przeglądzie dostaniesz zaświadczenie o zmianie z cięzarowego na osobowy
5/ Wszystkie dokumenty w garśc i do WK
6/ Pamiętaj zeby f-ra z warsztatu miała wczesniejszą datę niz przegląd
Tak mniej więcej to wygląda... :smile:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Finał NIGHT POWER 2013 GP w Płocku / relacja
    Ostatnia runda tegorocznego NIGHT POWER Grand Prix zakończona. W Płocku zmierzyło się około 70 zawodników. W całym cyklu na starcie stanęło ponad 200 zawodników. Już wiemy kto jest najlepszy. Zwycięzcą całego ...
    Jak podłączyć kable rozruchowe do akumulatora?
    Zima to najtrudniejsza pora roku dla naszego samochodu szczególnie jeżeli trzymamy go pod tzw. chmurką. Co zrobić jeżeli nie uda nam się uruchomić auta przy pomocy własnego źródła prądu jakim jest akumulator? ...