Witam. Mam mały problem mianowicie moje auto na zimnym silniku odpala i odrazu gaśnie. Muszę przytrzymac pedał gazu wtedy nie zgaśnie. Na ciepłym odpala lecz obroty silnika nie są takie jakie byc powinny troche szarpie silnikiem. W czym moze tkwić problem? Wymieniłem map sensor.
Sprawdź / wyczyść silniczek krokowy w pierwszej kolejności. Następnie kable wysokiego napięcia nie wiem y kiedy je ostatnio wymieniałeś? Tak samo świece. To są główne przyczyny w twoim przypadku.
przemek21341 napisał(a):Wymieniłem map sensor
Tu zatem może już sobie odhaczyć że jest on sprawny.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jak zaplanować bezpieczny wyjazd na urlop? Rozpoczął się czas wakacyjnych wyjazdów, a więc i zwiększonego natężenia ruchu. Wiąże się z tym niestety duża liczba wypadków drogowych, do których w ubiegłym roku najczęściej dochodziło w sierpniu, a ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.