Wczoraj wyjeżdżając z pracy o godzinie 22 na spokojne już Warszawskie drogi, jechałem 80km/h Alejami Jerozolimskimi gdy nagle, wszystko się wyłączyło, nie działał hamulec roboczy, dopiero po kilkunastu próbach udało się zahamować auto, ręczny nie działał mi juz od dłuższego czasu, niestety. Zostawiłem samochód. Nie wiecie co mogło spowodować tą całą sytuację ? Sytuacja wyglądała naprawde groźnie, dobrze że samochodów było mało.
Przyglądnij się pompie hamulcowej ,zobacz czy nie ma wycieku z niej,jeśli nie będzie wycieku to i tak najprawdopodobniej tłoczek puszcza już płyn hamulcowy(przecieka nad tłoczek).
jak padł silnik to nie było podciśnienia jak nie było podciśnienia to nie było wspomagania hamulców jak nie było wspomagania to trzeba było pompować zaczytuje
"-ja wiem co się zepsuło, auto się zepsuło"
sztuka przecierania oczu brudnymi rękawicami, od liny upapranej błotem, w bagnie po pierś, ciągnąc kabel do najbliższego drzewa a tak na poważnie umiejętność kasztanienia i łapanie za słówka wyssałem z mlekiem matki
Skoro podczas jazdy się wyłączył silnik i kontrolki zgasły sprawdź połączenie akumulatora ( czy klemy są dobrze osadzone oraz połączenia masy) nie zapomnij też o masie która idzie z kasty na silnik.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
BMW 1602 Electric (1972) - samochód elektryczny Począwszy od 1969 r. BMW skonstruowało dwa eksperymentalne pojazdy na podstawie BMW serii 02 w celu przetestowania właściwości napędu elektrycznego w praktyce. Funkcję manualnej skrzyni biegów przejął silnik bocznikowy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.