Fiat stilo - konkretny model czy warto

24 Kwi 2011, 22:16

czemu odpusc ?:D
shuji
Początkujący

Miejscowość: Kraków

24 Kwi 2011, 22:21

Bo to handlarz, on chce sprzedac samochod za jak najwiecej - bo wtedy zarobi wiecej, a nie robic ludzia prezenty na swieta. Ja stwierdzil ze jest to autko tylko tyle warte, to cos z nim musi byc nie tak.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

24 Kwi 2011, 22:38

moze po prostu tanio kupil i szybko chce sprzedac... bede dzwonil do niego po swietach, zobaczymy
shuji
Początkujący

25 Kwi 2011, 07:55

Ja bym w cuda nie wierzył,pełno jest takich okazji na allegro.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Kwi 2011, 09:33

witam,

a ten: http://www.caroutlet.pl/samochody/74567-Fiat-Stilo.html ?

[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 10:34 ]
to jest autoryzowany serwis seat moga pryz mnie sprawdzic wszystko co chce, co myslicie?
shuji
Początkujący

25 Kwi 2011, 10:04

Car Outlet :mrgreen: tam mają drogie auta ale fakt historia zazwyczaj jest pewna ale ja bym sie tak nie napalał bo widać że auta tam są picowane na sprzedaż (wyglądają jak nowe).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mercedes-Benz W113 z lat 60 tych - Pagoda
    Mercedes-Benz W113 z 1963 roku czyli Pagoda to druga generacja prestiżowej serii roadsterów SL. Auto zaprezentowano w 1963 roku w Genewie. Co ciekawe, po premierze samochodu dziennikarze okrzyknęli nowy model Mercedesa-Benz ...
    Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...

25 Kwi 2011, 10:24

barol91 napisał(a):Auto z Włoch a więc zalecam sprawdzić dokładnie auto pod względem blacharskim gdyż wszyscy wiemy jak tamtejsi kierowcy jeżdzą,do mnie nie przemawia cena troche tani (zobacz po ile chodzą najdroższe egzemplarze z tego roku).
-----Jak tamtejsi kierowcy jeżdżą?!Ano tak,że musimy się od nich uczyć,Kultura jazdy jest tam zupełnie inna,przez 10 lat nie widziałem żadnego wypadku na skrzyżowaniu,natomiast faktem jest,że dużo aut poobijanych i delikatnie wgniecionych ale tylko dlatego,że Włosi się nie przejmują i takimi jeżdżą,uliczki mają ciasne(na północy oczywiście jest inaczej)nie szpachlują,nie lakierują zbyt często.Jedno pewne,handlarze sprowadzają auta stamtąd na lawetach(daleko)od razu kilka aut,gdyż łatwiej tam o auto nie bite poważnie,Fiatów Stilo tam od groma.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

25 Kwi 2011, 10:38

Mam kumpla co przwozi auta zza granicy (często też w Włoch),raz przywiózł dwie Hondy HRV które tam kupil za pare euro,jak je zobaczyłem to sie załamałem :roll: obydwie poobijane z każdej strony a jedna była bez zderzaków,szyby wybite i spisana sprayami bo trafiła sie tam aktem wandalizmu :roll:
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

25 Kwi 2011, 10:40

TFSI, auta w takim stanie znajdziesz wszędzie,w każdym kraju.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

25 Kwi 2011, 12:14

a mozecie wrocic do tego konkretnego z outletu ?:D
shuji
Początkujący

25 Kwi 2011, 13:31

Shuji,jest wielce prawdopodobne,ze auto bite nigdy nie było,mieszkałem w Italii,tam gdy Włoch rozbije taki samochód poważnie,to po prostu go już nie robi,jest to nieopłacalne,wszystkie koszty licz razy 4,w porównaniu z Polską.Tam u blacharzy widywałem albo furska prawie nowe ,albo youngtimery.Tam jest pełno autoschrottów,w każdym nawet malutkim miasteczku po kilka,dlaczego?! Powypadkowe auta są odholowywane natychmiast na takie place.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

25 Kwi 2011, 13:32

Skąd kupują je nasi handlarze i łowcy okazji.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2000

25 Kwi 2011, 13:32

Ach,ale gdybyś takie rozbite auto chciał kupić od handlarza ze złomowiska,to zapomnij by sprzedał ci tanio,tam 500 euro kosztują silniki,które u nas 500 zł.

[ Dodano: 25 Kwiecień 2011, 14:36 ]
Nigdy nie widziałem mega lawety,która by wiozła z Włoch rozbiciuchy,nigdy!Włochy to Włochy, a Niemcy to Niemcy.Ja nie widziałem!Niedaleko mego domu jest firma sprowadzająca auta z Włoch,nigdy nie widziałem rozbitego auta sprowadzonego stamtąd,tam auta są tanie,ubezpieczenia masakrycznie drogie.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

25 Kwi 2011, 14:15

Ta z outletu wygląda za ładnie,przebieg napewno skręcony.Ja bym wolał jednak kupić coś bezpośrednio od właściciela.

zobacz tego [link do oferty na Allegro wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

25 Kwi 2011, 16:21

no tak tylko ze 190 tys. czyli w ciagu paru miesiecy i turbina i wtryskiwacze a byc moze i dwumasa...
shuji
Początkujący