Fiat Uno 93r. 999cm3 gaźnik - jaka instalacja?

12 Paź 2012, 08:23

Witam!
Od 2 miesiecy jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Uno. Odkupiłem go od znajomego w bdb stanie. Na samym początku myślałem o Unie z gazem, ale wolałem autko zaufane i zadbane i od pewnej osoby. Od miesiaca wiem że można włożyć do auta instalacje "używana" odkupiona od kogos, ktora ma dalej ważny przygląd/certyfikat(nie wiem jak sie nazywa ten papierek). Moje pytanie kieruje do Was, jako najlepszych znawców w tej sprawie. Jaka to ma być instalacja? Auto ma gaźnik, ssanie reczne itd. Do niego najprawdopodobniej podejdzie tylko instalacja pierwszych generacji, ale nie znam się na tym kompletnie. Proszę o wyjaśnienie mi dokładnie jaka to instalacja ma być, oznaczenia modele itd. Bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
jarek94
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 02 2012
Auto: Peugeot 206 2.0 S16 138KM

14 Paź 2012, 09:04

Zainwestuj w Landi Renzo :!: Będziesz zadowolony,reduktor(jego wydajność) tylko, trzeba dobrać do pojemności silnika,skąd jesteś?Poszukam najlepszego gaziarza w twoich okolicach,montującego Landi Renzo.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus ogłoszony najbardziej niezawodną marką
    Brytyjski portal oferujący porady dla konsumentów Which? przygotował ranking niezawodności marek samochodowych. Pierwsze miejsce zdobył Lexus. To kolejna z wielu nagród, którymi w tym roku wyróżniono ...