Fiat Uno rocznik 2000 z "automatem"

15 Maj 2021, 17:20

Szanowni Państwo

Zwracam się z ogromną prośbą o radę ponieważ jestem w posiadaniu Fiata Uno z 2000 roku przebieg 60 tys. w wersji dla osoby niepełnosprawnej tzn. Gazem operuje się albo standardowo albo wajcha przy ręce a jeśli chodzi o zmianę biegów można klasyczne bądź przełączyć na "automat" tzn. Po położeniu ręki na skrzynie biegów automatycznie wciska się sprzęgło i można zmienić bieg. Stwierdziłam że to może być grata dla niektórych pasjonatów dlatego trzymałam to auto dziś niestety nie stać mnie już go ubezpieczać i stanęłam przed wyborem by go sprzedać za 2 tys złotych młodemu kierowcy. Moje pytanie brzmi czy powinnam go sprzedać czy poszukać kolekcjonera kto by się tym autem zajął czy to bez sensu bo takich aut jest pełno. Dziękuje za wszelką pomoc.
Shegoo
Obserwowany

15 Maj 2021, 20:50

Kolekcjonera do Uno? W dodatku przerobionego dla niepełnosprawnych? Cuda to tylko w Kanie Galilejskiej.
Masz okazję to sprzedawaj bo na kolekcjonera się nie doczekasz
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają
    Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...