Fiat Uno

02 Kwi 2010, 21:41

Koledzy,przeglądając ogłoszenia w necie znalazłem takie oto Uno [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] nie powiem bo zaciekawiło mnie to ogłoszenie mimo że po fotkach widać że coś z przodem było robione ale czego można sie spodziewać po 18letnim autku.Jak myślicie jest sens chociaż podjechać go obejrzeć bo do Kato mam tylko pare kilosów.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Kwi 2010, 21:51

Za taką cenę nie ma się co zastanawiać szczególnie, że auto jest jeszcze na czarnych blachach czyli na prawdę jest od 10 lat u jednego właściciela. Nie znajdziesz nic lepszego do 1000zł. Ciekawi mnie tylko dlaczego w tytule aukcji napisane jest Mitsubishi Colt :)
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

03 Kwi 2010, 07:55

byc moze wlasciciel mial dwie fury do sprzedania: najpierw sprzedal szybko colta edytowal aukcje i zamiast niego wstawil uno. Obejrzec zawsze mozesz, tym bardziej jesli masz czas.
falusinski
Początkujący

Miejscowość: śląskie/łódzkie

03 Kwi 2010, 07:57

Jednak go sobie odpuszcze ponieważ dostałem info od kumpla że jego wujek będzie miał w tym miesiącu do sprzedania Peugeota 106 za dość małe pieniążki i na nim jak narazie sie skupie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

03 Kwi 2010, 08:06

sam biore 106 po swietach, znajomy mechanik mi polecil - ta co kiedys opisywalem;) jezeli ci sie nie spieszy to jasne ze warto poczekac. Poza tym ten uniacz ma juz ponad 1000 wyswietlen i skoro jeszcze go nikt nie lyknal chyba nie jest taki wspanialy...
falusinski
Początkujący

Miejscowość: śląskie/łódzkie

03 Kwi 2010, 08:58

No też to własnie zauważyłem w tym Unie i cena wydawała mi sie zanizona jak na auto w takim stanie więc cos z nim napewno musi być nie tak,poczekam jednak na tą 106 i jak sie okaże dobra to biore.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najszybsza taksówka w Pradze - Skoda Fabia R5
    Zespół ŠKODA Motorsport uczcił najbardziej udany sezon w swojej historii w spektakularnym stylu. Tuż przed Świętami Bożego Narodzienia fabryczny kierowca ŠKODY Jan Kopecký, sprezentował przypadkowym ...