Fiat Uno

27 Kwi 2010, 16:54

Koledzy,prosiłbym Was o opinie tego Uniacza
[link do oferty na Allegro wygasł]
czy oferta warta zainteresowania czy nie.Moim okiem za drugie tyle kasy auto można zrobić na stan dobry :mrgreen:
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

27 Kwi 2010, 18:39

Nie wygląda najgorzej :mrgreen: rdzy wcale nie ma tak dużo... siostra miała parę latek uniacza i do dziś miło go wspomina, także myślę, że można się zakręcić koło niego, tylko trzeba by się mu mocno przyjrzeć :smile:
klajster
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: pomorskie

27 Kwi 2010, 19:32

Warto się zakręcić bynajmniej jak jest z tego samego miasta co Ty. Za tą cenę cudów się nie spodziewaj. Przyjrzyj się tej podłodze i progom, jeżeli nie jest to jakoś rozległe to warto brać, ceny napraw nie są jakoieś kolosalne, wiem z własnego doświadczenia też mam uno tyle ze z 2001 r. Wspomniany wczesniej egzemplarz jest wersją gaźnikową, także musisz się oswoić z nowiną, że będzie wymagał regulacji. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to pisz tu lub na PW. Na temat wypadkowości nie będę się wypowiadał bo za taką cenę ważne że jeździ i trzyma się "kupy".
marcinc6
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

27 Kwi 2010, 19:42

Hehe ja narazie nie szukam autka tylko kumpel ale zobaczymy co to jest,z tego co wiem to napisał już do gościa i jak znajdzie troche czasu to jedziemy oglądać.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volvo S60 Cross Country
    Volvo swoją ofertę wzbogaci o kolejny samochód typu crossover. Oprócz licznych zmian stylizacyjnych, S60 Cross Country będzie miał powiększony prześwit podwozia o ponad 6 cm w stosunku do zwykłego modelu S60. ...
    Bez mandatu za brak dokumentów
    Nowela ustawy o Ruchu Drogowym którą podpisał dzisiaj prezydent Andrzej Duda pozwala na jazdę bez dokumentów dowodu rejestracyjnego i ubezpieczenia OC w formie papierowej. Zmiany wchodzą w życie z dniem 1 ...