Witam. Mam forda fieste 1.4 tdci 2004r. Od jakiegos czasu mam problem z odpalaniem. Gry przekręce kluczyk to rozrusznik przekręci kilka obrotów silnikiem i sie wszystko wylaczy tak jak by braklo prądu. Tak sie dzieje za kazdym razem jak silnik troche wystygnie, bo gdy jest zimny albo rozgrzany to odpala na strzala. Czasami dopiero za dziesiatym razem odpali. Co moze byc powodem takiego czegos?? a moze juz sie ktos z was spotkal z takim problemem??
Akumulator mam nowy. Przy rozruszniku wymienilem elektromagnes na nowy, przy wymianie dokladnie oczyscilem kable i zakonserwowalem, klemy przy aku tez... Dziwne jest to ze tak sie dzieje tylko jak silnik troche wystygnie.
Z tym przekaźnikiem daj sobie spokój. Najpierw sprawdź sygnał z czujników położenia potem narastanie wysokiego ciśnienia w zasobniku. Niestety potrzebny jest sprzęt. Czujnik położenia wału można podmienić na próbę.
BMW w leasingu – o czym warto pamiętać? Luksusowe modele BMW cieszą się dużym zainteresowaniem zwłaszcza wśród przedsiębiorców. Korzystne rozwiązanie stanowi szczególnie BMW leasing. Na co zwrócić uwagę, decydując się na tę formę finansowania? ...
Mercedes-Benz A 45 AMG fascynujący samochód kompaktowy Po raz pierwszy w historii sportowy oddział Mercedes-Benz prezentuje fascynujący samochód kompaktowy. A 45 AMG to element strategii "AMG Performance 50", stworzonej dla uczczenia 50. urodzin AMG w 2017 roku. Do jego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.