witam, pacjenta to fiesta mk6 2002 benzyna 60KM, od paru dni kiedy wyjezdzam z garażu zauważam na podłodze małe plamki[zdjecie 1], sprawdziłem wszystkie płyny i tylko silnikowego troszkę ubyło ale nie wiele. Plama znajdowała się w lewej przedniej cześci samochodu obok koła, stwierdziłem, że pewnie hamulcowy, lecz po skręceniu koła zauważyłem mokrą zwrotnicę
Wygląda na to że wyciek jest zaraz przy marżecie wewnętrznej prawej półosi. Stawiałbym raczej na uszczelniacz półosi prawej. Oleju w skrzyni nie sprawdzałeś pewnie
Warto by było wjechać na jakiś kanał lub na podnośnik i sprawdzić ten wyciek.
Witamy, na podstawie zdjęć obstawiam wyciek z układu wspomagania kierownicy. Proszę sprawdzić płyn w zbiorniczku płynu wspomagania i jak najszybciej udać się do warsztatu w celu dokładnej weryfikacji i naprawy.
5 milionów samochodów hybrydowych Toyoty i Lexusa na świecie Toyota Motor Corporation z siedzibą w Tokio ogłosiła, że skumulowana sprzedaż samochodów hybrydowych na świecie przekroczyła 5 milionów egzemplarzy. W dniu 31 marca 2013 roku liczba ta wynosiła 5.125 miliona ...
Niesprawne hamulce - plaga na polskich drogach Instytut Transportu Samochodowego zbadał popularne w Polsce płyny hamulcowe. Wyniki badań są zatrważające. Wiele z nich nie spełnia wymaganych norm. A polscy kierowcy często nie zwracają uwagi na to, co płynie w układach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.