24 Mar 2010, 19:33
Witam wszystkich forumowiczów.Na forum jestem od nie dawna a zarejestrowałem się bo niedługo będę na kupnie nowego samochodu.Głównie przeglądam serwis OTOMOTO bo jest tam najwięcej ogłoszeń ale po przeczytaniu wszystkich tych postów o oszustach mam strach poszukiwać tak samochodu,dlatego zwracam się do wszystkich z prośbą aby pomóc tym którzy sa na kupnie auta albo to rozważają.Jest tego mnóstwo o oszustach ale nie ma nic wzmianki o firmach komisach które regularnie sprzedają i zamieszczają swoje ogłoszenia w otomoto i nie są to naciągacze.Na pewno jest wielu z Was którzy już zakupili samochód przez ogłoszenie w otomoto i są bardzo zadowoleni i mogą polecić daną firmę czy komis czy inna osobę która zajmuję się sprowadzaniem aut.Proszę wszystkich!!!Wpisujcie ludzi,firmy,komisy którym można zaufać i są godne polecenia i przede wszystkim nie oszukują!!!Być może mój przyszły samochód jest u któregoś z nich więc to by mi bardzo pomogło i nie tylko mi a wszystkim kupującym.Dziękuję i czekam na Wasze wpisy.Pozdrawiam!!!