Firmy,komisy,osoby którym można zaufać!!!

24 Mar 2010, 19:33

Witam wszystkich forumowiczów.Na forum jestem od nie dawna a zarejestrowałem się bo niedługo będę na kupnie nowego samochodu.Głównie przeglądam serwis OTOMOTO bo jest tam najwięcej ogłoszeń ale po przeczytaniu wszystkich tych postów o oszustach mam strach poszukiwać tak samochodu,dlatego zwracam się do wszystkich z prośbą aby pomóc tym którzy sa na kupnie auta albo to rozważają.Jest tego mnóstwo o oszustach ale nie ma nic wzmianki o firmach komisach które regularnie sprzedają i zamieszczają swoje ogłoszenia w otomoto i nie są to naciągacze.Na pewno jest wielu z Was którzy już zakupili samochód przez ogłoszenie w otomoto i są bardzo zadowoleni i mogą polecić daną firmę czy komis czy inna osobę która zajmuję się sprowadzaniem aut.Proszę wszystkich!!!Wpisujcie ludzi,firmy,komisy którym można zaufać i są godne polecenia i przede wszystkim nie oszukują!!!Być może mój przyszły samochód jest u któregoś z nich więc to by mi bardzo pomogło i nie tylko mi a wszystkim kupującym.Dziękuję i czekam na Wasze wpisy.Pozdrawiam!!!
sylwester6969
Nowicjusz

Miejscowość: małopolskie

25 Mar 2010, 11:33

Nie jest tak, że na OTOMOTO są same lewe ogłoszenia. Większość ofert nie jest naciągana. Poczytaj posty osób oszukanych i staraj się uniknąć ich błędów. Jeśli ktoś za wszelką cenę chce dostać szybką zaliczkę to już możesz się zastanawiać czy wszystko jest w porządku. Najlepiej też zobaczyć samochód (i przy okazji sprzedającego) osobiście. Wtedy na bank nie prześle Ci skanu fałszywego dowodu i będziesz miał jego prawdziwe dane. Uważaj też na MEGA okazje i będzie dobrze.
PZDR!
ggmarszal
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radziechowy
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Citroen C5 III x7 opinie, problemy, usterki, wady, zalety
    Opinia na podstawie własnego auta i własnych doświadczeń z nim związanych Citroen C5 2016 wersja Exclusive sport w wersji nadwozia Tourer napędzany silnikiem 2.0 BlueHDI 180 KM i automatyczną skrzynią biegów o przebiegu ...
    Na żywo i zza kierownicy
    Wakacje ze smartfonem w ręce? Dlaczego nie, o ile nie prowadzimy w tym samym czasie samochodu i nie zajmujemy się telefonem bardziej niż tym, co dzieje się na drodze. W przeciwnym razie dekoncentracja za kierownicą może skończyć ...