Oszust Seat Cordoba

30 Mar 2010, 22:02

witam
ogłoszenie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

dowiedziałem się przez kolegę że auto było bardziej bite niz mowi to sprzedający. jak chcecie podam namiary. korzystajcie z internetu i ze znajomych może ktoś cos podpowie
lazik1
Nowicjusz

Miejscowość: brak

30 Mar 2010, 23:06

Powiadasz oszust!!! A widziaales to czy slyszales?????
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze juz tez musze.
RNI
Aktywny

Zdjęcia: 3
Miejscowość: RNI

30 Mar 2010, 23:17

po prostu udalo mi sie dowiedziec słowo, popatrz na przedni słupek i próg koło słupka
lazik1
Nowicjusz

31 Mar 2010, 20:57

lazik1 napisał(a):po prostu udalo mi sie dowiedziec słowo, popatrz na przedni słupek i próg koło słupka

jakby chciał to ukryc to by zaszpachlował wiec w czym problem ????? posikałeś się ze swojego odkrycia ???? przeciez nie pisze ze bezwypadkowy wiec w czym problem ??? wolisz zeby go naprawil i sprzedal jako super igla bez wypadku ???
jedyne co to trzeba sprawdzic czy sa poduchy czy tylko atrapy
.::AGUARES::.
Nowicjusz

Miejscowość: daleko

31 Mar 2010, 21:29

nie musialem , dzwonilem mowil ze tylko blotnik, jak sprawdzilem okazalao sie ze nie tylko wlacznie zesrodkowym slupkiem, wiec jak hccesz kupic zlom to twoja spraw. kup i zabij sie
lazik1
Nowicjusz

31 Mar 2010, 22:05

.::AGUARES::. napisał(a):jedyne co to trzeba sprawdzic czy sa poduchy czy tylko atrapy

Poduchy jak piszesz to drobny pikuś... :!: :!: :!:
Przed kupnem lepiej sprawdz geometrię całego pojazdu na komputerze/skąd wiesz czy
to nie czteroślad... :!: :!: :!: / :sad:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

OffRoad Show Poland 2017
    Już po raz VI w Warszawie odbył się OffRoad Show Poland. Zwiedzający mogli oglądać najnowsze modele aut z segmentu 4x4, samochody przygotowane do turystyki oraz do sportu, quady, motocykle, kampery oraz zapoznać się z bogatą ...
    Dacia Duster Blackshadow nowa seria limitowana
    Wszechstronny SUV marki Dacia przybiera nową szatę miejskiego stylu. Dzięki starannie dobranym elementom wystroju zewnętrznego Duster Blackshadow nie pozostanie niezauważony. Wyróżnia go między innymi krata wlotu powietrza ...

01 Kwi 2010, 07:43

lazik1 napisał(a):nie musialem , dzwonilem mowil ze tylko blotnik, jak sprawdzilem okazalao sie ze nie tylko wlacznie zesrodkowym slupkiem, wiec jak hccesz kupic zlom to twoja spraw. kup i zabij sie

ehheheeh a myslisz ze te wszystkie perełki "okazyjne" to jak wygladaly ??? ten co masz na llinku to przy nich to leciutko drasniety byl :mrgreen: tylko ze na nim widac uszkodzenie i juz placza wszyscy ze uszkodzony itp pol auta nie bylo :lol: :lol: a jakby gosc zrobil i sprzedawal jako igla to byscie juz z zaliczkami lecieli na "okazje" bo krajowy i nie bity to jest wlasnie kijowa mentalnosc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja tam wole uderzony kupowac i sam skladac z dwoch a nie "igły niebite" za super cene

zreszta widac na zdjeciach ze drzwi tez zmieniane chyba ze tak padl cien na lakier wiec w czym problem ?? moze polecial po bandzie bokiem i juz masz uszkodzenie boku /slupka itp niekoniecznie musial to byc strzal czolowy
Nowicjusz

01 Kwi 2010, 08:11

powiem tak, nie pytalem sie szczegółów ale wiem ze był uderzony z boku pod katem w prawe koło, poduszki poszły i pewnie na ramie trzeba było stawiać. róbcie jak chcecie
lazik1
Nowicjusz

01 Kwi 2010, 18:19

lazik1 napisał(a):powiem tak, nie pytalem sie szczegółów ale wiem ze był uderzony z boku pod katem w prawe koło, poduszki poszły i pewnie na ramie trzeba było stawiać. róbcie jak chcecie

a możesz jakiś wykres pod jakim katem uderzył /jakie spustoszenie to uderzenie zrobilo /czy pająk siedzący za błotnikiem przeżył ?? a rama była wersja profesjonał czy ruchcuk i grube drzewo ?? z twojego opisu wnioskuje ze jakims dziwnym trafem wiesz wiecej niz sam sprzedający ?? konkurencja ?? czy czekasz az cene obnizy bo narazie tylko na alusy z niego masz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nowicjusz

01 Kwi 2010, 19:43

wiesz szukam cordobe, a ze mam znajomych wiec jak jakis znajde sprawdzam. i po prostu tego przyjaciel mi odradzal. a sami zrobicie jak bedziecie chcieli.
lazik1
Nowicjusz

01 Kwi 2010, 23:29

lazik1 napisał(a): sami zrobicie jak bedziecie chcieli.

Spokojnie.....nie ma przymusu. Jakoś nikt z tu obecnych nie jest zainteresowany tym autem.
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna