Oszust Seat Cordoba

30 Mar 2010, 22:02

witam
ogłoszenie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

dowiedziałem się przez kolegę że auto było bardziej bite niz mowi to sprzedający. jak chcecie podam namiary. korzystajcie z internetu i ze znajomych może ktoś cos podpowie
lazik1
Nowicjusz

Miejscowość: brak

30 Mar 2010, 23:06

Powiadasz oszust!!! A widziaales to czy slyszales?????
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze juz tez musze.
RNI
Aktywny

Zdjęcia: 3
Miejscowość: RNI

30 Mar 2010, 23:17

po prostu udalo mi sie dowiedziec słowo, popatrz na przedni słupek i próg koło słupka
lazik1
Nowicjusz

31 Mar 2010, 20:57

lazik1 napisał(a):po prostu udalo mi sie dowiedziec słowo, popatrz na przedni słupek i próg koło słupka

jakby chciał to ukryc to by zaszpachlował wiec w czym problem ????? posikałeś się ze swojego odkrycia ???? przeciez nie pisze ze bezwypadkowy wiec w czym problem ??? wolisz zeby go naprawil i sprzedal jako super igla bez wypadku ???
jedyne co to trzeba sprawdzic czy sa poduchy czy tylko atrapy
.::AGUARES::.
Nowicjusz

Miejscowość: daleko

31 Mar 2010, 21:29

nie musialem , dzwonilem mowil ze tylko blotnik, jak sprawdzilem okazalao sie ze nie tylko wlacznie zesrodkowym slupkiem, wiec jak hccesz kupic zlom to twoja spraw. kup i zabij sie
lazik1
Nowicjusz

31 Mar 2010, 22:05

.::AGUARES::. napisał(a):jedyne co to trzeba sprawdzic czy sa poduchy czy tylko atrapy

Poduchy jak piszesz to drobny pikuś... :!: :!: :!:
Przed kupnem lepiej sprawdz geometrię całego pojazdu na komputerze/skąd wiesz czy
to nie czteroślad... :!: :!: :!: / :sad:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy Toyota planuje następcę MR2?
    Toyota od dawna zapowiada, że jej gama sportowych samochodów będzie składała się z trzech modeli. Obecnie na rynku jest oferowana Toyota GT86, a jeszcze w tym roku do pierwszych odbiorców trafi nowa Supra. Na ...
    Toyota Corolla WRC (1997–1999)
    Pierwsza połowa lat 90. na rajdowych trasach należała do modelu Celica GT-Four. Pierwsza Celica z napędem na wszystkie koła dowiodła swych zalet jako świetny samochód wyczynowy, zdobywając tytuł mistrza kierowców ...

01 Kwi 2010, 07:43

lazik1 napisał(a):nie musialem , dzwonilem mowil ze tylko blotnik, jak sprawdzilem okazalao sie ze nie tylko wlacznie zesrodkowym slupkiem, wiec jak hccesz kupic zlom to twoja spraw. kup i zabij sie

ehheheeh a myslisz ze te wszystkie perełki "okazyjne" to jak wygladaly ??? ten co masz na llinku to przy nich to leciutko drasniety byl :mrgreen: tylko ze na nim widac uszkodzenie i juz placza wszyscy ze uszkodzony itp pol auta nie bylo :lol: :lol: a jakby gosc zrobil i sprzedawal jako igla to byscie juz z zaliczkami lecieli na "okazje" bo krajowy i nie bity to jest wlasnie kijowa mentalnosc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja tam wole uderzony kupowac i sam skladac z dwoch a nie "igły niebite" za super cene

zreszta widac na zdjeciach ze drzwi tez zmieniane chyba ze tak padl cien na lakier wiec w czym problem ?? moze polecial po bandzie bokiem i juz masz uszkodzenie boku /slupka itp niekoniecznie musial to byc strzal czolowy
Nowicjusz

01 Kwi 2010, 08:11

powiem tak, nie pytalem sie szczegółów ale wiem ze był uderzony z boku pod katem w prawe koło, poduszki poszły i pewnie na ramie trzeba było stawiać. róbcie jak chcecie
lazik1
Nowicjusz

01 Kwi 2010, 18:19

lazik1 napisał(a):powiem tak, nie pytalem sie szczegółów ale wiem ze był uderzony z boku pod katem w prawe koło, poduszki poszły i pewnie na ramie trzeba było stawiać. róbcie jak chcecie

a możesz jakiś wykres pod jakim katem uderzył /jakie spustoszenie to uderzenie zrobilo /czy pająk siedzący za błotnikiem przeżył ?? a rama była wersja profesjonał czy ruchcuk i grube drzewo ?? z twojego opisu wnioskuje ze jakims dziwnym trafem wiesz wiecej niz sam sprzedający ?? konkurencja ?? czy czekasz az cene obnizy bo narazie tylko na alusy z niego masz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nowicjusz

01 Kwi 2010, 19:43

wiesz szukam cordobe, a ze mam znajomych wiec jak jakis znajde sprawdzam. i po prostu tego przyjaciel mi odradzal. a sami zrobicie jak bedziecie chcieli.
lazik1
Nowicjusz

01 Kwi 2010, 23:29

lazik1 napisał(a): sami zrobicie jak bedziecie chcieli.

Spokojnie.....nie ma przymusu. Jakoś nikt z tu obecnych nie jest zainteresowany tym autem.
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna