Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
w temacie jest raczej rozkmina na temat RS mk2duzy90 napisał(a):Rs to przy nim potwor. Prowadzi sie inaczej z uwagi na awd
a więc też FWD, tyle że z przednią osią z rajdówkimmaf napisał(a):3. Używka ST z 2012r. to cena 50-60k z tego co patrzyłem. RS pewnie z 70-80k ?
mmaf napisał(a):1. Czy leasing mogę brać od początku startu pracy tam czy muszę czekać kilka miesięcy ?
mmaf napisał(a):2. Czy nie opłaca się bardziej wziąć leasingu na auto 2-3 letnie ? Dużo tańsze, ale już jest po gwarancji i leasingodawca każe nadal robić wsio w ASO co kosztuje ..
mmaf napisał(a):3. Używka ST z 2012r. to cena 50-60k z tego co patrzyłem. RS pewnie z 70-80k ? Tutaj musiałbym wziąć kredyt na jakieś 30/40 tysięcy. Wiem, że mogę część zamortyzować na firmę i coś tam odliczać, ale czy to się opłaca ?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FORD. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne FORD